ייעוץ ארגוני

yuli c

New member
ייעוץ ארגוני

שאלה לבן חורין ולשאר חברי הפורום, אני שואלת בשם מכרה שלי שמתעניינת בתחום, מהו התפקיד בתכלס של יועץ ארגוני? אילו כישורים נדרשים לכך? והאם תואר ראשון במדעי ההתנהגות יכול לעזור להתקבל לתפקיד? או שצריך תואר שני? בתודה מראש, יעל

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

יועץ אירגוני, כשמו כן הוא- מייעץ לאירגון על מנת לייעל אותו מבחינת משאבי אנוש ומשאבים אחרים. יש תואר שני בייעוץ אירגוני.

yuli c

New member
תודה...

אודה לך אם תוכל לפרט יותר לגבי הייעוץ הארגוני, באילו משאבים נוספים מייעץ יועץ ארגוני מעבר למשאבי אנוש? ובכלל לפרט יותר על הנושא, ידוע לי כי יש תואר שני בתחום, השאלה היא האם ניתן להתקבל לתפקיד זה גם אם תואר ראשון במדעי ההתנהגות? ושאלה נוספת, לאילו תפקידים ניתן להתקבל עם תואר ראשון במדעי ההתנהגות?, בתודה מראש.

arielbf71

New member
ייעוץ ארגוני

למעשה התחום פרוץ למדי - אבל זה גם בגלל שהמונח "ייעוץ ארגוני" הוא מבלבל כלכלנים מספקים ייעוץ ארגוני מהנדסי תעשייה וניהול מספקים ייעוץ ארגוני בעלי תואר בניהול מספקים ייעוץ ארגוני אפילו פילוסופים נותנים ייעוץ ארגוני..... וכמובן פסיכולוגים, סוציולוגים, אנתרופולוגים וכו'. אם יש לך תואר ראשון במדעי ההתנהגות סביר להניח שהייעוץ הארגוני אליו תגיעי - מכוון להיבטים של עבודת משאבי האנוש בארגון מיון וגיוס או הדרכה בעיקר, בשני המקרים - הברירה היא בין מחלקות משאבי אנוש בארגונים או חברות המספקות להן שירותים .

למעלה