ייעוץ בבחירת נגן מוזיקה ראשון

rolling9stony

New member
ייעוץ בבחירת נגן מוזיקה ראשון

שלום לכולם, עד כה לא השתמשתי בנגני mp3, יש לי כמה אלפי דיסקים, בבית - מערכת, ברכב - רדיו דיסק, ובמכון כושר - דיסקמן. אך הדיסקמן הישן והנאמן שלי שבק חיים ואני מתפתה לרכוש נגן mp3. מה שחשוב לי זה הפשטות - שאוכל להעביר תיקיות של אלבומים בקלות, ב"גרירה", בלי סנכרונים ופרוצדורות מסובכות. נפח של 4 \ 8 ג'יגה בהחלט יספיק לי. לא מתכוון להעביר את כל הדיסקים שלי למגן. לא צריך mp4- ישמש רק למוזיקה. כן חשובה לי אמינות, לא מתכוון להחליף אותו אחרי שנה, אלא רוצה שיחזיק כמה שנים טובות. ושיהיה לו שרות נורמלי בארץ. תקציב - עד 1000 ש"ח, עדיף פחות. מה ההמלצות שלכם? תודה וסופ"ש נעים! מארק

or121210

New member
מארק שלום

ה-SanDIsk Sansa Clip מתאים לצרכיך, שאם הבנתי נכון הם שימוש במכון הכושר בלבד. זמן הסוללה שלו הוא כ-12 שעות, ומסכו בגודל של 1 אינץ'. איכות השמע שלו טובה מאוד, וכמובן ש-SanDisk חברה אמינה. העברת השירים היא בגרירה וזריקה לנגן, בלי שום תוכנה. לנגן יש קליפס (אמנם לא מסיבי) שאפשר בעזרתו לתלות את הנגן על הבגד. הנגן יכול להיהרס אחרי שנה וחצי - שנתיים, אך בעקבות מחירו הזול של הנגן. http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/10/sandisk-sansa-clip-review.php http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-MP3Player&DB1303915=1303916 http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?PcatID=519&PID=30075&CID=2036

rolling9stony

New member
תודה על התשובה אור, אני הולך על זה

קראתי והחכמתי, כנראה שאקנה את ה sansa clip עם נפח אכסון 8 ג'יגה. שבוע מצויין!

SHAI858

New member
אני דווקא הייתי הולך על נגן של COWON

שלא תבין אותי לא נכון, הקליפס אחלה נגן והוא משרת אותי במסירות כבר שנתיים לספורט. החיסרון שלו הוא זמן הסוללה שיחסית נמוך, הממשק סביר ביותר ולא מעבר לזה(בלתי נסבל לשחק איתו תוך כדי הליכה) ואיכות השמע שלו טובה ולא מצוינת. לעומת זאת ברשותי בנוסף נגן D2 וזה עולם אחר. איכותי השמע שלו מדהימה, זמן סוללה אדיר, ממשק קל ונוח. אם תקציבך 1000 ש"ח אני לא רואה סיבה להתפשר על הסנסה.

rolling9stony

New member
בגדול הממשק פחות חשוב לי,

לרוב אני מקשיב לאלבומים שלמים מתחילתם ועד סופם, אז אין לי הרבה סיבות לשחק עם הכפתורים אחרי כל שיר. זמן סוללה - ראיתי שכתוב 15\12\10 שעות נגינה וזה נראה לי סביר בהחלט לצרכים שלי. הדבר היחיד שיכול להיות משמעותי בשבילי - איכות השמע, אם אתה מקשיב עם אותם האוזניות - האם יש באמת הבדל? איך הגודל הפיזי של ה D2 יחסית ל sansa? אני רואה שיש לו מסך מגע, עד כמה הוא אמין? זה נכון שרשמתי עד 1000 ש"ח, לא ידעתי שיש נגנים טובים בפחות, ועדיף פחות.

SHAI858

New member
תשובות

בקשר לזמן סוללה , אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל הסנסה קליפ לא מחזיק לי 10 שעות רצופות בווליום בינוני+ אולי 8. יש לי אוזניות JBL220 וכאשר אני שומע ב-D2 זה פשוט נהדר. בסנסה נשמע מצוין גם אבל ה-COWON זה עולם אחר , במיוחד עם אפשרויות האקולייזר בנגן. בסנסה אין השינוי הוא אפסי באקולייזר. מבחינת גודל , ה-D2 גדול בהרבה ממנו, אך לא גדול כדי להציק לך להחזיק אותו. אני בזמן האחרון אפילו משתמש בו לצורכי ספורט , אם רק מוצאים לו מקום טוב בכיס, או על רצועה. אם הגודל כל כך חשוב לך, ורוב השימוש שלך יהיה בחדר כושר אני לא הייתי ממליץ על ה-D2 אלא על ה-I7. המסך מגע מצוין לדעתי, יש פלאפונים שהמסך שלהם כנראה טוב ממנו, אבל עדיין, המסך מצוין ולא מעצבן ללחוץ עליו. חשבתי שהוא לא יחזיק לי כל כך הרבה זמן אבל טעיתי, הוא עושה את העבודה בלי בעיה. עוד פעם אם 90 אחוז מהשימוש שלך הוא לא לספורט (ריצה בעיקר כי להליכה אפשר למצוא פתרון) אני הייתי ממליץ לך בלי שום ספק קח את ה-D2 ולא תתאכזב. פשוט נגן מדהים יחסית למחיר שלו.

rolling9stony

New member
ה i7 באמת נראה יותר מתאים לי

בין השאר כי אין לי צורך בוידאו, אלא הרבה יותר חשוב לי הגודל הפיזי, רוב השימוש במכשיר יהיה תוך כדי אימון במכון כושר. אבדוק את האופציה של ה i7. תודה על התגובה!

למעלה