ייעוץ בנוגע להתנהלות מול המשכיר
שלום,
אני גרה מאז 2014 בדירה שכורה.
בעיקרון הבעיה היא שלפני כשלוש שנים התלוננתי בפני בעל הדירה על נזילה, היה פיצוץ בתקרה נזילת מים לתוך החדר מהדירה מעל (שגם בבעלותו) והמיטה שלי נהרסה.
הוא תיקן רק את הפיצוץ, אך לא את נזקי הדירה ופטריות וכו'
בעל הדירה במשך שנה שלמה לא תיקן את הנזקים כתוצאה מהפיצוץ.
בשלב מסויים הפסקתי לשלם לו חשבונות במשך שנה כל עוד לא תוקן הנזק מהנזילה (כשנה בערך)...
לאחר "הסדר" בעל פה מול בעל הדירה, נכנס לתקן את הליקויים בדירה ועשה לי הנחה של 1000 ש"ח על המיטה שנהרסה אך עדיין ביקש את תשלום החשבונות שלא שילמתי כשנה.
כעת עברו 3 שנים ועדיין יש לי "חוב" אצלם של החשבונות (שאני סוגרת מדי פעם).
בשנה באחרונה שוב יש נזילה, הפעם מהמקלחת ומים עוברים מהמקלחת לחדר שינה כל פעם שיש הצפה ומלבד העובדה שנכנסם מים לחדר הקיר נאכל.
אני לאורך שנה שלמה פונה לבעל הדירה ובעל הדירה מסבן אותי (כל פעם בתירוץ אחר) ומושך אותי ולא מגיע לתקן נזקים בדירה אך דורש תשלום שכר דירה כרגיל.
מה ניתן לעשות ?
רק אציין שכרגע אני בדירה ללא חוזה, פעם אחרונה שחידשנו אותו היה לפני כשלוש שנים.
(האם אפשר לדרוש הפחתה בגובה שכר הדירה למשל?)
שלום,
אני גרה מאז 2014 בדירה שכורה.
בעיקרון הבעיה היא שלפני כשלוש שנים התלוננתי בפני בעל הדירה על נזילה, היה פיצוץ בתקרה נזילת מים לתוך החדר מהדירה מעל (שגם בבעלותו) והמיטה שלי נהרסה.
הוא תיקן רק את הפיצוץ, אך לא את נזקי הדירה ופטריות וכו'
בעל הדירה במשך שנה שלמה לא תיקן את הנזקים כתוצאה מהפיצוץ.
בשלב מסויים הפסקתי לשלם לו חשבונות במשך שנה כל עוד לא תוקן הנזק מהנזילה (כשנה בערך)...
לאחר "הסדר" בעל פה מול בעל הדירה, נכנס לתקן את הליקויים בדירה ועשה לי הנחה של 1000 ש"ח על המיטה שנהרסה אך עדיין ביקש את תשלום החשבונות שלא שילמתי כשנה.
כעת עברו 3 שנים ועדיין יש לי "חוב" אצלם של החשבונות (שאני סוגרת מדי פעם).
בשנה באחרונה שוב יש נזילה, הפעם מהמקלחת ומים עוברים מהמקלחת לחדר שינה כל פעם שיש הצפה ומלבד העובדה שנכנסם מים לחדר הקיר נאכל.
אני לאורך שנה שלמה פונה לבעל הדירה ובעל הדירה מסבן אותי (כל פעם בתירוץ אחר) ומושך אותי ולא מגיע לתקן נזקים בדירה אך דורש תשלום שכר דירה כרגיל.
מה ניתן לעשות ?
רק אציין שכרגע אני בדירה ללא חוזה, פעם אחרונה שחידשנו אותו היה לפני כשלוש שנים.
(האם אפשר לדרוש הפחתה בגובה שכר הדירה למשל?)