ייעוץ בנוגע מעבר דירה

ייעוץ בנוגע מעבר דירה

שלום לכולם,

הפורום סייע לי בעבר בכמה התלבטויות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי שוב.
אני ובעלי עם ילד אחד ורוצים בקרוב להתרחב (לצערי לא הולך בקלות). אנחנו גרים בדירה הנוכחית שלנו 8 שנים ודיי מרוצים בסך הכל. היא קרובה למשפחה שלי, אנחנו איתם בקשר קרוב והם עוזרים עם הילד כשצריך (ההורים של בעלי לא גרים בארץ). כשייצטרף ילד שני למשפחה מבחינתי הדירה שלנו בסדר גמור אבל בעלי היה רוצה לעבור לבית קטן עם גינה.
הבעיה שאין בתים פרטיים במחיר סביר באיזור וזה אומר להתרחק מאיזור ההורים וגם לקחת משכנתא לא מבוטלת להרבה שנים (את הנוכחית אמורים לסיים עוד כמה שנים).
רציתי להתייעץ אם כדאי לעבור לבית פרטי או להישאר בדירה הנוכחית לעוד שנים רבות ולהשקיע בשיפוץ שלה.

תודה מראש :)

קוברה23

New member
שלום

שלום לך. תפרסי בבקשה את פריסת ההשוואה עם שתי אפשרויות בשאלה הבאה: " האם נכון לי לעבור לבית הפרטי או להישאר בבית הנוכחי"?
תודה!

תוצאות

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לעבור לבית פרטי או להישאר בבית הנוכחי?
&nbsp
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- ארבע המטות
- שוטה
- שש המטבעות
אפשרות 2
- מלכת הגביעים
- תשע המטות
- קיסר
מסר / עיצה - שבע הגביעים
&nbsp
תודה :)

קוברה23

New member
בבקשה

האפשרות לעבור לבית הפרטי טובה יותר. אמנם יש פה השקעה כספית לא מבוטלת אבל לאורך טווח זה ישחק לטובתכם. את אוהבת טבע ונכון לך יותר להיות כמה שיותר קרובה אליו- בבית על הקרקע. תצטרכי לחסוך בתקופה בה תגורי שם בגלל ההוצאות הרבות ולצמצם בהוצאות. העיצה היא להבין שהיא אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. את לא יכולה להרוויח הכל יחד. תמיד מוותרים על משהו בעבור משהו אחר.

צודקת שהכי מתאים לי קרוב לטבע

אני לא בטוחה שזה ריאלי להיכנס לזה מבחינה כלכלית ולמעשה מה שיקרה זה שנגור בבית אבל נצטרך להמנע מחופשות ומותרות. אבל האמת שהנקודה שהכי מטרידה אותי היא המרחק מההורים ומהסביבה המוכרת, כי כאמור אין בתים פרטיים באיזור המגורים שלי.
&nbsp

למעלה