ייעוץ ברכישת סלולרי לחיבור לאינטרנט

מיצו

New member
ייעוץ ברכישת סלולרי לחיבור לאינטרנט

מכיוון שהספקתי להבין שיש כאן כמה וכמה גורואים ומומחים מטעם עצמם בנושא התחברות בין פאלם (במקרה שלי האנדארה 330) לבין האינטרנט בתיווכו של מכשיר סלולרי, אשמח אם תוכלו להציע לי עצה ולעזור לי לבחור: 1) מכשיר סלולרי, לא משנה באיזו רשת, שיחבר אותי עם העולם האינטרנטי, בצורה הקלה ביותר (כבל, אינפרא, כוסות לבן מחוברות בחוט שפגט...). 2) חבילת תקשורת שתאפשר לי גישה וגלישה כמעט בלתי מוגבלת לאינטרנט מבלי לגרום לי להוציא אלף ש"ח בחודש. עד 400 זה סביר. 3) שיטת חיבור בין האנדארה 330 לבין המכשיר הנ"ל. אם בכבל (לאן מתחבר?) ואם באינפרא. אני מבין שיתרונות וחסרונות לכל אחד מהם, אבל הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת נוספות. 4) ברשותי גם ניידים שעשויים להרוויח מתקשורת סלולרית, כך שעדיף מכשיר שתומך בכבל שמתחבר ליציאה סיריאלית ו/או אינפרא יעיל. על הפרק עומדת רכישה של 3 מכשירים לעסק שלי, כשאין דגש מיוחד על תקשורת מועדפת ביניהם. כלומר לא סביר שארוויח ממכשירים כמו מירס שמאפשרים תקשורת חופשית בין המכשירים מבלי לחייג. חלק גדול מהשיחות יהיו לסלקום ולבזק, אבל לא באופן חד-משמעי. אודה מאוד על כל טיפ שכן מועד הרכישה מתקרב.

heleriko2001

New member
פרטים נוספים...

לי יש פאלם M505 וסלולארי ברשת של פלאפון (סמסונג 811) האם יש להשיג כבל לחיבור ומהי המהירות שתתקבל?

Summoner

New member
אז ככה

המומלץ זה מכשיר עם אינפרא אדום, החיבור בעזרת כבל הוא בעייתי כי הוא מסורבל ומצריך מספר מתאמים לא זולים. אם אתה מעוניין אני רוצה למכור את האריקסון R320 שלי שניתן להתחבר בעזרתו (לי יש פוקט פיסי שעושה את זה) ב-650 שקל. גם הטיימפורט של אורנג (זה שעולה 11 שקל) עושה עבודה מצויינת. מומלץ לקנות טלפון GSM מכיוון שישנן תוכנות רבות בעזרתן ניתן לעשות דברים כמו סנכרון יומנים, ספר טלפונים ושליחת SMS. אריאל אתר פוקט

למעלה