ייעוץ בתאורת סלון

kerengil

New member
ייעוץ בתאורת סלון

לסלון שלנו תקרה גבוהה מאוד (כמו שתי קומות) מעץ כהה ומשופעת. משוקעים בה ספוטים קטנים שלא עושים את העבודה כמו שצריך והחדר מאוד חשוך. איזו תאורה נוספת אוכל להוסיף כדי לקבל חדר מואר? (מהתקרה אי אפשר להוריד חוטים כי אי אפשר לתלות עליה כלום, מנורות רגל לא מחזירות אור כי התקרה כהה) אודה לרעיונות.

asher40

New member
תאורה בתקרה - תגובה

שלום לך , מכיר את הבעייה הזו והתמודדתי איתה דיי בהצלחה. כל שעליכם לעשות (ואני לא מדבר כרגע על עלויות) הוא ,שאיש גבס מקצועי בשילוב מסגר יבנו קונסטרוקציה לתקרה בשילוב של פרופיל מתכת הנשען על תומכות בקירות וכיסויה בגבס ,תוך שימת דגש על סוג התאורה הניתלת. אפשר לתלות גוף תאורה המשלב בתוכו מנוע קטן להורדה לצורך טיפול והעלאה שוב. אפשר לבנות סינר גבס ובתוכו צינור תאורה ,מדהים. אפשר סינר גבס עם לדים נעוצים בו. אפשר הרבה דברים ,רק לוודא אפשרות תחזוקת התאורה. אשר.

asher40

New member
המשך תגובה...

לגבי הארה בעוצמה חזקה... יש מספר אפשרויות: 1.תאורת הלוגן על דימר. 2.שילוב של שני סוגי הארה ,פלורסנטית והלוגן. 3.גוף תאורה(נברשת גדולה) עם מספר גדול של נורות ליבון(חייב התייחסות לאופן תחזוקה) 4.תאורות קיר. מקווה שעזרתי. אשר.

סם2

New member
אולי לפני שעושים שינויים מבניים

כדאי לבדוק איזה נורות יש לך שם בכלל. אולי יש לך נורות בעוצמה נמוכה ואפשר למצוא מאותו הסוג נורות בעוצמה גבוהה יותר?? אם בכל זאת צריך להוסיף מקורות אור, הייתי שוקלת למקם גופי תאורה uplight ע"ג הקירות וזה כמובן תלוי בגובה התקרה. אם התקרה המשופעת בגובה 3.5-4 מ' למשל, הייתי ממקמת uplights בגובה 2 מ' ומנצלת את הקיר להחזרים כמה שהתקרה גבוהה יותר, יותר טוב. את יכולה להשתמש גם בגופי תאורה up/dowm ואז תקבלי גם הארה כלפי מטה אבל כאן צריך לשים לב שמקורות האור לא יהיו ממש מעל הספה למשל, כי בד"כ משתמשים בהלוגנים שמחממים וקצת לא נעים לשבת ממש מתחתיהם. מקוה שעזרתי.

מאגר

New member
שיפור תאורה בתיקרת עץ

ישנן מספר דרכים לשיפור התאורה במקרים כאלה. 1 . החלפת גופי התאורה לתאורת PL שקוע עם רפלקטור פרבלולי המכוסה בזכוכית חלבית. נותן עוצמת אור חזקה ומוצפת תלוי בסוג הפרבולי. 2 . התקנת פס צבירה ועליו גופי תאורה הניתנים לכיוון לפי הצורך עם נורות 70W מטל היליד עם אלמנט הצפה. 3 . כפי שכבר אמרו התקנת גופי תאורה uplight עם נורות הצפה חסכוניות ושהקיר ישמשמחזיר אור. 4 . להזמין בעל מקצוע בתאורה ליעוץ לשלם לו את שכר תירחתו ולקבלל ממנו יעוץ מקצועי ושיהיה אחראי למה שהוא מציע. אם תרצו פרטים נוספים אתמ מוזמנים ליצור איתי קשר האחת הדרכים המופיעות בכרטיסי האישי ואשמח לעזור. בהצלחה בכל שתחליטו דורון ט

למעלה