ייעוץ דחוף בבקשה!!!

Colmus

New member
ייעוץ דחוף בבקשה!!!

לכל יודעי דבר... אודה לכם מאוד! תקציר: גרוש שנתיים + 2. משמורת בידי האם בהסכמה. המקרה הנוכחי: זה מכבר שלושה חודשים עולה בי החשד שלבת זוגתי לשעבר יש נטיות מיניות נשיות. היינו לסבית, אך לא תארתי לעצמי או לא הייתי בטוח בכך ב-מאת האחוזים. לפני כחודש היא ארחה בביתה את 'חברתה' [גרושה גם] . שמעתי את זה רק מהילדים שזה כבר ימים וכששאלתי, היא ענתה לי שזה פשוט עד שהחברה תמצא דירה. בינתיים עבר חודש וקצת.. וה'חברה' עדיין "מחפשת" דירה. בכל מקרה לטענת הילדים ה'חברה' משתלטת על חייהם משקרת לאימם בקשר למעשיהם וכו'. כשדיברתי איתה ואמרתי לה שהילד הגדול אמר שהוא רוצה לגור אצלי עד שה'חברה' "תמצא דירה, היא אמרה לי מבחינתי שיגור אצלך תמיד, רק שלאחר מחצית השעה היא הודיעה שהיא 'לא מוותרת על הילדים'. בלי שום קשר התחזקה תחושתי שייתכן ומדובר על משיכה מינית ופשוט 'זוגיות מושלמת'. זה לא שאני שבוניסט חסר ליברליזציה אך נראה לי שגידול ילדים בבית שבו האם לסבית וחיה בזוגיות עם מישהי זה דבר קלוקל ויכול להזיק ולפגוע בציפור נפשם של הילדים. רק שאני לא יודע איך זה אוחז מבחינה חוקית. ולשאלות: א. מה אתם יודעים על החוקיות בעניין? ב. יש לזכור שהכול בגדר חשד והיא כנראה תכחיש, זה אוחז? ג. מה אתם מציעים בכלל לעשות? תודה רבה ושבוע טוב לכל המתייחסים!!!

גרושתך יתכן שמצאה זוגיות חדשה, יתכן

שהיא מתנסה , ואולי היא נהינת מחברות נעימה. לאחר גרושיכם באופן חוקי כל אחד מכם רשאי להיות בזוגיות אחרת , כאשר שומרים על ההסכם שנחתם בגרושין. איני רואה הפרה של ההסכם מצד גרושתך. האם יש לך ידיעה שבת הזוג פוגעת בילדים? מזיקה לנפשם? אתה חושב שאימם תאפשר זאת? ילדים גדלים היום במשפחות מגוונות , משפחות יחידניות, הורים בני אותו המין, חיבור של 2 משפחות בעקבות נישואים שניים... אין שום הוכחה שילדים גדלים בצורה הטובה ביותר כאשר יש להם הורים שהם זכר ונקבה. אם אתה דואג לילדיך אז דבר איתם, תשאל אותם ללא שיפוטיות איך הם מרגישים עם החברה של אמא, האם היא נחמדה, וכו.. אני מציעה לך לנסות ולהיות פתוח לכל אופציה כי אם אכן מדובר בזוגיות נשית, אין דבר שתוכל לעשות לשנות את העניין, באותה מידה אתה רשאי לזוגיות חדשה ואהבה ללא ביקורת מאישתך. למרות שאתה ודאי לא מאד מרוצה מהתשובה שלי נראה לי שכדאי לך להוריד את כלי המלחמה ולנהוג באופן מקבל עם העניין בשבילך ובעבור ילדיך. כאשר ההורים במלחמה זהו סבל גדול מאד לילדים הרבה יותר מהחשש שלך מול זוגיות נשית אפשרית.

למעלה