ייעוץ חינוכי

סימנים תפוזיים

כשהשם מסומן בכחול = מנהל פורום כשהשם מסומן באדום = מומחה של הפורום. דיאנה ניהלה את הפורום עד לא מזמן, ומאז שהפסיקה את הניהול האדמנו אותה (בהסכמתה) והיא עכשיו מומחית של הפורום. אה ? איזו מומחית שווה !!!

Diana M

New member
יונה כנסי רגע..

אני נשבעת לך שרק עבור הפירגון שלך היה לי שווה להפסיק לנהל

doroniz

New member
אני בוש ונכלם

מלאן זמן לא ביקרתי כאן ואז פתאום אני רואה שינויים, וכולם חיוביים. דיאנה, מזל טוב על הקידום. תמשיכי להפרות את הפורום הזה בידע העצום שלך. יונה, בהצלחה על המינוי......אני משוכנע שתדעי להמשיך ולנווט את הפורום החשוב הזה. מתי התרחש השינוי המבורך הזה????? בהצלחה לכולם, דורון.

ייעוץ חינוכי ../images/Emo13.gif

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון לא מצאתי משהו יותר מתאים שאלתי היא כזאת איפה אפשר ללמוד את המקצוע הזה וכנגזרת של איזה תואר הוא? תודה

Diana M

New member
יעוץ חינוכי

נלמד בכל אוניברסיטה במסגרת בית הספר לחינוך. אני מכירה מקרוב את החוג בחיפה, שם למדתי. שנה א' חינוך כללי. שנה ב' על פי ממוצע ציונים וראיון אישי ניתן להתקבל ליעוץ חינוכי. כיום נדרש תואר שני על מנת לעסוק בתחום. ידוע לי כי ישנן גם מכללות המכשירות יועצים חינוכיים. התואר ניתן בחינוך במגמת יעוץ חינוכי. בהצלחה דיאנה

shnyh

New member
למדתי בבר אילן

התואר הראשון שלי היה מדעי ההתנהגות ואח"כ עשיתי תואר שני בייעוץ. היום אני יועצת חינוכית בבי"ס יסודי.

ייעוץ חינוכי

ממה שאני יודעת מלמדים את זה בבית ברל במסגרת החוג לחינוך. עכשיו זו תקופה של ימים פתוחים, כדאי לך להגיע ולהתרשם, תוכלי גם לשאול את כל השאלות

ייעוץ חינוכי

זה נגזרת של לימודי חינוך. הכרותי האישית היא עם בית ברל, בו המסלול הוא ללימודי תואר שני. תתענייני אצלהם, או שתגיעי ליום הפתוח ב - 8/3

למעלה