ייעוץ לגביי סיווג עבודה ב noc

frontsb

New member
ייעוץ לגביי סיווג עבודה ב noc

שלום, יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני לקראת סיום תואר ראשון בביולוגיה ועובדת במידגה כשנה, עבודת סטודנטים לא משרה מלאה. עבדתי בעבר בעבודות שונות: - שנתיים במכון העתקות (שירטוטי אדריכלים וכו"). - שנתיים בצוות שירות לקוחות עיסקי בכיר (VIP) בספקית אינטרנט וטלפוניה. ועוד עבודות שונות לפני השירות הצבאי (כשנתיים). האם שנות העבודה הללו נחשבות לניסיון תעסוקתי? האם כדאי להתחיל את התהליך או לחכות לסוף התואר (כחצי שנה)? בעלי עובד בהייטק בעל 7 שנות ניסיון, ללא תואר. תודה.

האם לבעלך יש דיפלומות מקצועיות?

אם אפשר יהיה לקבל מכתב העסקה משני המקומות שבהם עבדת שנתיים, כשהמכתב מנוסח בלשון הנוק (כי יגדירו את ההעסקה שם כמזכירות או כניהול שירות לקוחות או כל תפקיד אחר שנמצא ברשימה של סוגי הניסיון הקביל) הניסיון יהיה קביל, לא צריך לחכות לתואר כדי להגיש בקשה, התואר צריך להיות ברשותך כשיזמינו אותך בעוד שנה וחצי להגיש את המסמכים התומכים

frontsb

New member
הדירוג

תודה רבה על התשובה. אני חושבת שמצאתי את תפקידי הקודם ב NOC אבל זה לא Skill Level - A or B מספרו 1453 האם זה נחשב? לבעלי יש הסמכות מקצועיות אבל כמעט ללא קורסים (לימוד עצמי). תודה.

שם המשחק הוא יצירתיות בניסוח

קבלי עצת חינם: בשום אופן אסור לשקר, אבל חיפוש ארוך ויצירתי ברשימת ה NOC של ה CIC יזמן לך 10 פתרונות מתאימים, לתפקיד הזה וגם לתפקיד השני. תאמיני לי אני מחפש NOC ים מתאימים כל יום...... למשל האם המעסיק יוכל לתת לך מכתב שמכיל אפילו אחת מהמטלות ב NOC 6211 ? ולפחות אחד משמות התפקידים תחת רשימת השמות המלאה קמעונאות ???

למעלה