ייעוץ לגבי לאן זה הולך מפה

eldad1212

New member
ייעוץ לגבי לאן זה הולך מפה

זה יהיה טיפה ארך אבל אני חייב לפרוק , כי אני לא יודע מה אני עושה כרגע.
אני יצאתי עם אהבת חיי 3 וחצי שנים ,באמת שאני אוהב אותה אהבה עיוורת והיא טוענת שהיא אוהבת אותי . אני בן 21 היא בת 20, ילדים מבית טוב, לומדים לתואר כרגע.
היא הייתה איתי בכל הרגעים הקשים בין אם זה עזיבת הבית שלי, הצבא וכו'
שאני מתכוון אהבה עיוורת זה אומר שגם שאני ידוע שאני צריך לכעוס עליה זה קשה לי וזה המקרה גם הפעם
קצת היסטוריה : לאחר 3 שנים היא ניגשה אלי ואמרה שהיאל א אוהבת אותי, ושהיא נמשכה לאחר אבל לא עשתה איתו כלום,
נפגעתי , הפסקתי לאהוב אותה , התרחקנו אבל אמרנו שניתן לזה צאנס , ואמנם נתנו ועד אתמול זה הרגיש שזה בעליה מטורפת ואפילו שוב הצהרנו על האהבה בינינו
אחד לשניה , והיה נראה שהכל טטוב . אך לאחרונה היא טסה לארה"ב לחברה, והכירה שם איזהשהו בחור , היא טוענת שהוא ניסה להתחיל איתה מהשניה הראשונה והיא דחתה אותו, אך אתמול הרגשתי שיש שם משהו מוזר והצצתי לה בוואטספ ואכן גיליתי התכתובת של דברי אהבה ורמיזות , דברים כמו 'אני רוצה לחזור לארץ לראות לאן זה הולך ביני לבינו (אני ) , תמשיך בנתיים בחייך אל תחכה לי, אם אני יחזור וידע שזה אתה אני ארצה אותך ומה ששלי ,שלי משהו כזה , אמרה לו שהיא משתגעת מזה שהוא ביטל את הסימן של המחובר בוואטספ, ושלא יהיה עצוב,מיאמור חיים שלי וכל אלה , כל זה כשהיא בבית חולים מאושפזת ואני מלטף אותה. באותה רגע תספתי סיבוב לקחתי אותה הצידה ופשוט שטפתי אותה, היה שם הרבה צעקות, אמרתי לה שזה נגמר ושאני לא יודע מה יקרה , היא התמוטטה נפשית בכתה כמו משוגעת אמרה שהיא אוהבת אותי והטענה שלה : לא רציתי לפגוע בו, לא פיתחתי אליו רגשות לשניה אחת, פשוט השיחות בינינו זרמו ולא רציתי לבאס אותו, למה שאני אסע למישהו עד קצה העולם ? למה שחזרתי וירדתי מהמטוס (אחרי 3 שבועות שלא ראיתי אותה ) קפצתי אליך, היא אמרה לי שהיא חזרה לאהוב אותי עוד בזמן השהות שלה בארה"ב , וכשהיא חזרה לארץ הצהרתי על אהבתי אליה גם .
אני עדיין אוהב אותה , ולא יכול להתרחק ממנה, אפילו אתמול כשזה קרה , שלחתי לה הודעה אחר כך, כדי שתנסה להסביר לי שוב , אחרי שאני נרגעתי, והיא ממש התחרטה ואמרה שהיא לא חשבה שזה כזה יפגע בי, ושהיא אוהבת רק אותי ושחושבת על עתיד רחוק איתי , ושאני לא יזרוק את האהבה הזאת לפח , מה שהפריע לי זה שהיא החזירה לי כעס ואמרה : איך יכולת להשאיר אותי בבית חולים ככה, בכמעט התקף פסיכוטי ? וטוענת שהיא כבר לא מאמינה שאני דואג לה .

מה אתם הייתם עושים ? זה כבר פעם שניה , ואחרי שתיקנו דברים, וזה פשוט הכה בי כמו ברק, זה לא נתפס שהיא הייתה אומרת חלי שהיא אוהבת אותי, והיינו מתחבקים ואז שניה אחר כך הייתה שולחת לו הודעה כזו , היא מתעקשת שזה לא היה בכוונה לפגוע, ושהוא כלום בשבילה , ושהיא לא בגדה בי עם אף אחד שם, והאמנם באמת התאהבנו שוב ואחרי שהיא חזרה מארצות הברית היה לנו שבוע מדהים וציפיתי לעתיד שונה לגמרי, כאילו התחברנו מחדש. אנניי לא יודע לאן זה הולך מכאן , תוכלו לעזור ?

רואה 6 6

New member
תראה, זה לא יהיה ממש כיף ומעודד מה שאכתוב

אך דעתי ,שהקשר קרוב למצות את עצמו.
אתם אנשים צעירים, קצת גידלתם וגדלתם אחד עם השניה מביה"ס ממש ואלו קשרים שבהרבה מקרים לא ממשיכים. אנשים רוצים לנסות דברים חדשים,דוקא ברגעים האלה שפתאום מבינים," שיאו, אני כזה/ו צעיר/ה וכבר כזה רציני/ת..."
אז הבחורה שלך מפזילה ימין ושמאל אבל לא כי היא רוצה לפגוע בך, אני מאמינה שהיא מעריכה אותך מאוד אחרת לא היתה כלכך היסטרית כשעימתת אותה עם העובדות. היא פשוט כבר לא ממש בקשר שלכם. הדרמות שלכם מעירות אותכם קצת ונדמה שהכל משתפר, אבל יש לזה פג תוקף. מה שיהיה בעיקר כרגע זה מעבר מדרמה אחת לשניה אם תבחרו להישאר יחד וזה ייגמר.

אני מציעה לך להיפרד כרגע. מגיע לה לראות את העולם בלי לכסות תחת כנפיך ומגיע לך לשוטט בלי כאבי לב מיותרים. אם נועדתם אחד לשניה ממש הדרך תימצא לכך אבל עדיף כשתיהיו בוגרים ומנוסים יותר.

זה אולי ישמע לך

מתנשא-
אבל יהיו לך עוד כמה אהבות בחיים.
הייתם שלוש שנים יחד, היו דברים טובים, התבגרתם ולמדתם אחד מהשניה ועכשיו הזמן לעבור הלאה.
צריך לדעת מתי לשחרר.

אם תשאר איתה למרות הכל- זה רק יכאב יותר..

למעלה