ייעוץ לגבי לק בצבע מוקה מישהי מכירה?
R RUTHIE1 New member 27/4/10 #4 הכי פשוט - תיכנסי לבלוג של מישהי מחו"ל יש בד"כ אפשרות לעשות סינון ע"פ צבע, תעשי BROWN או TAUPE ויעלו לך המון גוונים...
הכי פשוט - תיכנסי לבלוג של מישהי מחו"ל יש בד"כ אפשרות לעשות סינון ע"פ צבע, תעשי BROWN או TAUPE ויעלו לך המון גוונים...
נ ניצ ובוב New member 27/4/10 #7 בהמשך להצעה של רותי תכנסי לנייל גאלרי www.nailgal.com ותחפשי באמת תחת taupe או כל גוון דומה לזה. תמצאי שם גלריה שלמה.
בהמשך להצעה של רותי תכנסי לנייל גאלרי www.nailgal.com ותחפשי באמת תחת taupe או כל גוון דומה לזה. תמצאי שם גלריה שלמה.
C Camden New member 27/4/10 #6 אוף תפוז טיפש קניתי ממש לפני יומיים את 265 של שיק ואני מאוהבת בו! ניוד מקסים... אני מקווה שאני אוכל להעלות תמונה בקרוב, כרגע אין לי אפשרות...
אוף תפוז טיפש קניתי ממש לפני יומיים את 265 של שיק ואני מאוהבת בו! ניוד מקסים... אני מקווה שאני אוכל להעלות תמונה בקרוב, כרגע אין לי אפשרות...
C Camden New member 28/4/10 #10 ../images/Emo99.gif בהחלט הלק היחיד מזה הרבה זמן שלא רציתי להחליף אחרי יומיים
ר רוני325 New member 29/4/10 #11 התייעצות האם יש הבדל בין essie mint candy apple לבין הלק שלorly sweet בצבע טורכיז בהיר אני לא רוצה לקנות סתם ושיראה אותו דבר
התייעצות האם יש הבדל בין essie mint candy apple לבין הלק שלorly sweet בצבע טורכיז בהיר אני לא רוצה לקנות סתם ושיראה אותו דבר