ייעוץ לגבי מסלולים

ייעוץ לגבי מסלולים

שלום לכולם! הייתי בשבת במרכז מיר"ב ואחרי כמה נסיונות לסינגלים השלמתי עם העובדה שאני צריך להתחיל יותר בקטן. יש שתי אופציות: א', היא שאני טועה ופשוט צריך ללכת ולחפש סינגלים עד שיצא הפחד, וב', היא שיש משהו בדברי ועדיף לנסוע לאיזור אחר עם סינגלים פחות תלולים שאפשר להתאמן בהם על יציבות וכו' וכו'. בדבר אחד אני בטוח: הבעיה לא באופניים (טרק 4900) אלא אצלי
מישהו יכול לייעץ? תודה מראש!

XCrider

New member
עצתי לך: תצטרף לחברה יותר מנוסים

ותלמד המון. אחת האופציות - טיולים בקבוצה. ישנן מספר כאלו (בדוק באתר הרים) או תצטרף לכאלו שמאורגנים ע"י קק"ל. יש כמה רמות, ותמיד יש הדרכה שניתן ללמוד בה משהו... ובעיקר לראות הדגמות. ובינתיים, תעשה כמה דרופים קטנים ליד הבית עד שתרגיש בטוח...

IlanShacham

New member
מצטרף להמלצה

כשאתה רואה חבר'ה לפניך עוברים מכשולים אתה גם רואה איך הם עושים את זה, וזה גם נותן לך בטחון שזה באמת אפשרי לעבור את זה. ואגב, בניגוד לאמרה הרווחת שהאופניים לא עושות את הרוכב, אופניים טובות ישפרו את הרוכב. מאז שהחלפתי את האופניים שלי אני זורם הרבה יותר טוב בסינגלים ומרגיש שיש לי שליטה הרבה יותר טובה על האופניים. רוכב בעל שליטה מצויינת באופניים יסתדר טוב עם כל אופניים. לנו, החבר'ה הפחות מוכשרים, בהחלט לא מזיקה עזרה מהאופניים

XCrider

New member
לא אשכח איך אחד ממדריכי קק"ל הדגים

קפיצה מדרופ של לפחות מטר עם אופני הברזל הישנות שלי (=15 קילו, ללא בולמים כלל) בדרך הקיסר, לאחר שהתחכמתי ואמרתי לו (לאחר שהדגים עם אופניו המקצועיים) שחכמה גדולה לקפוץ עם אופני הסופר בולם שלו... אגב, האופניים ההן לא נשברו מהקפיצה ואני מאמין שיחיו הרבה אחרי כל אפני האלומיניום שלי... אכן, רקדן טוב מחפה על במה עקומה...

למעלה