ייעוץ להמשך טיפול

sivan1710

New member
ייעוץ להמשך טיפול

שלום איתן אני רוצה להתייעץ בקשר להמשך טיפול רפלקסולוגי שאני עושה לאחרונה. עשיתי 10 טיפולי רפלקסולוגיה בפרק זמן של 3 חודשים בהפסקות, והבעיה היא שאני לא רואה שיפור ברמה הפיזית, בנושאים של מערכת העיכול ועייפות כללית. יתכן שהשינוי היחיד הוא שינוי פנימי, סוג של פרספקטיבה אחרת שקיבלתי על כל מיני דברים, אבל אי אפשר לדעת מאיפה באה לי ההרגשה הזו, אולי זה בא ממקום אחר כמו רצף אירועים של הזמן האחרון ולא בהכרח כתוצאה חיובית של הטיפולים. בשלב זה המטפלת מציעה לי להמשיך בסדרת הטיפולים, שזה בערך עוד כ-5-6 טיפולים, כי לדבריה זה יכול לשמש כטיפול מונע, כלומר טיפול שימנע בעתיד את החמרת התסמינים שציינתי קודם, או כל החמרה כללית אחרת. ואולי אפשר יהיה גם להשיג שיפור במצב נכון לעכשיו. בשלב מסויים גם הרגשתי שהאפקט של הטיפול נעצר באיזשהו מקום ולא ניתן להמשיך אותו. בנוסף, לא היה לי רצף בטיפולים , כל שבועיים- שלושה בערך הפסקתי לשבוע מכל מיני סיבות. אני רוצה לדעת אם כדאי לי להמשיך או להפסיק את הטיפול כי אולי הוא לא משיג את מטרתו. אני לא הישגתי איזון כללי של הבעיות שלי. הרגישות במערכת העיכול ממשיכה וגם העייפות הכללית, השעות התהפכו לי ואני ישנה יותר מאוחר וקמה יותר מאוחר. האנרגיות שלי ירודות ואני לא יודעת איך לצאת מהמעגל הזה ואיך להתקדם בכיוון הנכון. אני אשמח לשמוע את דעתך המקצועית דרך הביואנרגיה או כל דבר אחר. תודה רבה, נטלי

המשך טיפול

מאחר ואת נמצאת בהליך טיפולי עלייך לבדוק קודם כל עם המטפלת שלך את ההמשך. חשוב בטיפול להיות עקבי ולסיים אותו כפי שצריך. תשבי עם המטפלת שלך ותשאלי אותה למה היא מצפה אחרי תוספת הטיפולים, תנסי לחוש אם אכן דבריה מדברים אלייך ואז תחליטי אם להמשיך או לנסות טיפול אחר. לגבי הסימפטומים שאת מציגה, קשה לאבחן זאת כך מרחוק, צריך כאן עוד פרטים.

sivan1710

New member
תודה - המשך

תודה על התשובה,מה שרציתי לדעת זה אם אתה יכול להבחין שהטיפול אכן מתאים לי, כלומר בבדיקה שלך מרחוק, אפשר לראות אם זה כיוון נכון בשבילי? אני אנסה לברר יותר בטיפול הבא. לגבי מה שאמרת, שצריך כאן עוד פרטים בשביל לאבחן, אילו פרטים צריך? אפשר להוסיף כאן?

הטיפול

לא ניתן לראות אם אכן הטיפול מתאים לך או לא, ניתן לראות שלך יש הסתיגויות מהטיפול וכנראה היו לך כאלו כבר מראש. טיפול מסוג רפלקסולוגיה יש בו טעם גדול כאשר יש למטופחל חיבור טוב עם המטפל וכן ישנה נכונות משני הצדדים לעמוד במערכת הטיפולים שהוקצתה ובקצב שנקבע. לא כל טיפול מתאים לכל אחד ולא כל מטפל מתאים לכל מטופל- את זה את צריכה לחוש בעצמך עם המטפלת שלך.

sivan1710

New member
לא מדוייק

עכשיו יש לי הסתייגויות מהטיפול כי אני מרגישה שמשהו נעצר, זה לא היה ככה בהתחלה, באתי כי רציתי והאמנתי שזה יכול לעזור לי במשהו, וזה באמת התחיל טוב, היו תגובות, לא טובות במיוחד אבל תגובות שמראות שהטיפול עובד ברמה מסויימת אבל זה נפסק. בכל אופן, אני מבינה את דברייך ואני אנסה לבדוק מה קורה בפעם הבאה, תודה לך על העצות.

למעלה