היי סיגל
תודה על הייעוץ, לא מובן לי מאליו בכלל..
אני חושבת שלא הדגשתי נכון את עניין המפגשים המשפחתיים...
מה שבעצם רציתי להביע בזה, זה את התסכול שלי...
זה הכל ביחד, זה השילוב של הדברים..
זו הגישה שלו אבל מה שלא ציינתי שלמרות האמונה שלו וההערות הפרימיטביות שלו הוא כן עוזר לי לפנות שולחן ולשטוף כלים ולא תמיד מפיל את זה עליי אבל אם זה יבוא ממני ואני אגיד לו לשטוף הפרימטיביות תצא החוצה....
הוא לא מתייחס אליי כמו אל שפחה, אבל ההערות האלו מוכיחות שהוא חושב שזה אמור להיות כך.
אם יגיעו אורחים ולא אגיש להם ישר שתיה וכיבוד עוד כשהם בדלת אז אני לא מנומסת ואני לא יודעת להתנהג ולכבד ועוד דוגמאות רבות להערות חוזרות ונשנות על כבוד ותפקידה של האישה.
למשל בשיחה שהייתה לנו על ילדים משותפים בעתיד הוא זרק לי "איכס אני לא אחליף חיתול בחיים, אין לי בעיה להאכיל אותו באמצע הלילה אבל להחליף אין סיכוי"...
זה הכל מצטבר....
הקושי שלי הוא בגלל שאני רואה שבריבים איתו הוא הרבה פעמים מבין שהוא עשוי לסיים את הקשר והוא מאוד אוהב אותי אז הוא מתעשת ומתיישר ומנסה לשנות..
אבל כשיגיע ריב נוסף הדברים האלו יצופו שוב ויצאו לו מפה בצורה של : את לא תגידי לי מה לעשות, לא תחנכי אותי ולא תשתלטי לי על החיים, אני אדם חופשי גם אם אני בזוגיות......
ומה שהכי מציק לי בלסיים איתו את הקשר זה שאני יודעת שבן אדם לא יכול להשתנות אם זה אופי אבל אצלו זה מרגיש לי כמו עץ שהוא טיפס עליו וצריך הכוונה איך לרדת ממנו...
אם הייתי יכולה להגיד (ואני לא משכנעת את עצמי) שבוודאות זה האופי שלו ולא סתם הרגלים הזויים שרכש בבית ובמושב הייתי מוותרת עליו מזמן...
אני יודעת שכל הפרידות הן קשות וכולן הרגישו כמוני כשהן נפרדו מאלו שהן אהבו כל כך... אני לא יודעת למה אני מרגישה שזה שונה..
הרי בעברי היו לי בני זוג אפילו קשר של 4 שנים...
מה עושים?!?!
האם יש בכל זאת דרך להציל את המצב, אני כל כך לא רוצה לאבד אותו ושזה ייגמר