ייעוץ לצעיר בודד
היי שלום, זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום באינטרנט אבל ממה שאני קורא כאן אשמח לקבל את העזרה שלכם אם זה אפשרי..כמובן שאני מאוד בודד אבל הקטע הוא שאני ככה כל החיים שלי ואני כבר בן 22..אני חושב שהסיבה לכך היא הדיכאון הנוראי שאני חי איתו כל חיי, אבל למדתי לחיות איתו..לא שזה אומר שאני מצליח להתחבר עם אנשים
מה שכן כל מי שאני מכיר שונה ממני ברמות, או שאני שונה מהם.. פשוט רוב חיי הייתי עם עצמי בחדרי אז מה שמעניין אותי זה רק סרטים סדרות משחקים ומוזיקה.. זה למה החלטתי לשנות את חיי באופן קיצוני ממש השבוע...
החלטתי לא להמשיך לחיות בחדרי עד שלא אוכל לעבור את הדלת
ופשוט החלטתי לעבור לגור עם אנשים ולעבוד עם אנשים צעירים.. משימה לא פשוטה לבחור בן 22 שתמיד היה לבדו,אבל למזלי אם היה לי חבר זה האינטרנט
שמה מצאתי חברה באילת שמגייסת עובדים, אזרתי אומץ והתקשרתי, בגלל מצבי הלא הטוב החלטתי לנסוע ישר בלי לחשוב על זה יותר מדי..
עכשיו אני באילת ולא שציפיתי שמשהוא ישתנה אבל אני אפילו יותר לבד.. כולם כאן שונים ממני לגמרי ואני פשוט עם עצמי רוב הזמן.. אבל באמת לא יודע איפה אוכל להכיר אנשים קצת כמוני או שאני פשוט נועדתי לחיות לבד..
היי שלום, זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום באינטרנט אבל ממה שאני קורא כאן אשמח לקבל את העזרה שלכם אם זה אפשרי..כמובן שאני מאוד בודד אבל הקטע הוא שאני ככה כל החיים שלי ואני כבר בן 22..אני חושב שהסיבה לכך היא הדיכאון הנוראי שאני חי איתו כל חיי, אבל למדתי לחיות איתו..לא שזה אומר שאני מצליח להתחבר עם אנשים
החלטתי לא להמשיך לחיות בחדרי עד שלא אוכל לעבור את הדלת
עכשיו אני באילת ולא שציפיתי שמשהוא ישתנה אבל אני אפילו יותר לבד.. כולם כאן שונים ממני לגמרי ואני פשוט עם עצמי רוב הזמן.. אבל באמת לא יודע איפה אוכל להכיר אנשים קצת כמוני או שאני פשוט נועדתי לחיות לבד..