ייעוץ לצעיר בודד

Yon922

New member
ייעוץ לצעיר בודד

היי שלום, זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום באינטרנט אבל ממה שאני קורא כאן אשמח לקבל את העזרה שלכם אם זה אפשרי..כמובן שאני מאוד בודד אבל הקטע הוא שאני ככה כל החיים שלי ואני כבר בן 22..אני חושב שהסיבה לכך היא הדיכאון הנוראי שאני חי איתו כל חיי, אבל למדתי לחיות איתו..לא שזה אומר שאני מצליח להתחבר עם אנשים:)מה שכן כל מי שאני מכיר שונה ממני ברמות, או שאני שונה מהם.. פשוט רוב חיי הייתי עם עצמי בחדרי אז מה שמעניין אותי זה רק סרטים סדרות משחקים ומוזיקה.. זה למה החלטתי לשנות את חיי באופן קיצוני ממש השבוע...

החלטתי לא להמשיך לחיות בחדרי עד שלא אוכל לעבור את הדלת:)ופשוט החלטתי לעבור לגור עם אנשים ולעבוד עם אנשים צעירים.. משימה לא פשוטה לבחור בן 22 שתמיד היה לבדו,אבל למזלי אם היה לי חבר זה האינטרנט:)שמה מצאתי חברה באילת שמגייסת עובדים, אזרתי אומץ והתקשרתי, בגלל מצבי הלא הטוב החלטתי לנסוע ישר בלי לחשוב על זה יותר מדי..

עכשיו אני באילת ולא שציפיתי שמשהוא ישתנה אבל אני אפילו יותר לבד.. כולם כאן שונים ממני לגמרי ואני פשוט עם עצמי רוב הזמן.. אבל באמת לא יודע איפה אוכל להכיר אנשים קצת כמוני או שאני פשוט נועדתי לחיות לבד..

ברוך הבא יון

אני מסירה בפניך את הכובע על הצעד הזה שעשית.
כל כך הרבה אומץ וכח בטח היית צריך כדי לצאת מהחדר הנוח
וליסוע למקום זר להתחלה חדשה.
זה ממש לא מובן מאליו.

דבר אחד שעליך לדעת הוא שכולם מרגישים שונים.
כל אחד שונה מכל השאר. אין שניים דומים.
מי שבודד מרגיש כאילו כולם מסתובבים בחבורות שמחות ועליזות.
קשה לשים לב ולראות את כל אלה שמשוועים לחברה

יש פה בקישורים של הפורום קישור לקבוצת פייסבוק של אנשים שרוצים שותפים לסרטים
אולי יש שם מישהו מאילת
אולי יש עוד קבוצות בפייסבוק שדרכן תוכל למצוא אנשים במצבך באילת

אני חושבת שאין אדם שנועד לחיות לבד אבל לכל אחד צורך שונה בקשר עם אנשים

קצת קשה לתת עצות אבל אולי כמה רעיונות -
אתה כבר עובד? עם אנשים?
אתה כותב/קורא בפורומים של הדברים שמענינים אותך?

ובכל מקרה נשמח שתשאר פה איתנו ונלווה את הקליטה של ךבאילת

elads112

New member
כל הכבוד!

יפה שיזמת ועשית משהו כדי לשנות את המצב!
איך מסתדר לך שם?
זה טוב שאתה עם אנשים בגיל שלך, תנסה להיפתח אליהם, תתעניין במה הם אוהבים.. תגיד להם שאתה חדש בעיר ורוצה להכיר מקומות בילויי אולי הם ילכו איתך גם

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ברך הבא ..חג שמח

ראשית גם אני אציין כמו האחרים את אומץ ליבך להחשף ויותר מזה לנסות לשנות את המציאות שלך.

שנית , לא כל מה שמעניין אותך הוא משחקים ומוסיקה סרטים וסדרות..אתה מעניין אותך...וזה הדבר החשוב.

עכשיו אמרו לך כל אחד שונה וכל אחד חש שונה מן האחרים...וזה נכון . יחד עם זאת אני חש שאתה אולי מרגיש שונה כי עברת דברים שונים , אני מניח שאדם לא נסגר בלי כל סיבה

בחדר ושוקע במה ששקעת ולמעשה התחמקת מלהתמודד עם מה שבאמת מציק לך..וזה מה שבוער בתוכך פנימה. הבעיה בקשרים היא סימפטום לא הבעיה עצמה . זה נובע מן המחסומים שנוצרו אצלך...

אני לא כל כך בטוח ואני חושב שאתה שמת לב לזה שהקפיצת ראש הזו למים הכי טובה לך..יש דברים שצריך לכת עקב בצד אגודל..ובמקרה שלך כך יותר נכון לדעיתי היה לעשות...

ולמה? כי נכון שכל אחד שונה וחש שונה ..אך תמיד רב המשותף האדם יצור חברתי...לכולם יש יכולות ,שאיפות , רצונות חששות ורגשות ...אחרי נתק כמו שלך , הייתי דווקא הולך צעד צעד .. אסביר את זה בצורה שאני מכיר יותר " עשה לך רב וקנה חל חבר" ..חבר כתוב לא חברים...להתחיל בקטן אח"כ חבר מביא חבר ...

עכשיו קשה לי להאמין שכל מה שמעניין אותך הוא רק משחקים , מוסיקה סרטים סדרות...כי כבר מתוך זה נגזר שיש לך ידע במחשבים למשל להיות גיימר צריך להיות מצוי בחומרה...ובתפעול וכדומה..כלומר יש בך יותר מאשר נראה לך ..אלא מה לא היה לך פידבק כמו שצריך מישהו שיאמר ואו בואנה יש לך את זה...ומתוך זה יתחבר אליך יראה מה שאתה בפנים...

וכך הביטחון שלך יעלה וקצת יותר תחשף...

והצעה בכיוון אחר שונה...אולי אתה צודק החברה שאתה מכיר לא בשבילך..וכי למה ..? להגיע הנה עם התובנות על עצמך והתחושה הזו שאני לא שייך ,לא מתחבר ..כי הרוב מסביבך די שטחיים , מחפשים בילויים ריגושים חיצוניות בעיקר..ואתה יותר מחפש את הבפנים את המהות משהו יותר עמוק ...ואת זה אתה לא מוצא איתם..אולי בחברה אחרת תמצא , כמו בקבוצה של מתחזקים לומדי תורה, שם יש רצינות יותר , הבנה הדדית , עומק ומהות..

ומעל כל זה ולסיכום גם יחד..התנהגות אפשר לשנות , למרות הכל ואף על פי כן..( ואני בעל נסיון שכן באתי מרקע מאוד קשה , וכמוך הייתי סגור עם עצמי תקופה ארוכה..) תבין גם שמה שאתה משדר זה מה שאתה מקבל....כלומר יתכן ואתה משדר אני סגור אל תתקרבו ולכן לא קרבים. זכור כי כל מה שאנו שומעים ורואים מן הזולת , נתפס אצלינו ומתפרש על פי הניסיון שלנו ושים לב אם אתה מפרש את הדברים כפי שהתכוונו לאמר לך או שאתה מבין אותם אחרת בגלל מה שעבר עלייך..זה עושה הבדל ענק..וזה נכון בכל כיוון שתבחר ללכת בין מהמ שהצעתי או בכיוון אחר ( נניח למצוא בת זוג שגם יכולה לעזור לך לשנות המון....) ובכל מה שתבחר אנו פה בשבילך מאחלים לך בהצלחה .

שבת שלום , חג פורים שמח

מאוד ממליצה על טיפול קבוצתי...
|הי

דרך קופת חולים בהנחיית פסיכולוג.זה יוציא אותך
קצת מהלבד. יש אפשרות שיהיו לך תובנות לסיבה שאתה מתקשה
ליצור קשרים ומי את אתה בכלל(איזה אישיות יש לך).
המון בהצלחה בחייך החדשים.

למעלה