ייעוץ לתואר שני - תחום מדעי הבריאות

ייעוץ לתואר שני - תחום מדעי הבריאות

סיימתי השנה תואר ראשון ברפואה מעבדתית והתחלתי לעבוד במעבדה של אחת מקופות החולים. בניגוד למה שחשבתי, העבודה די משעממת אותי - ואני עובדת שם רק חודשיים... ברור לי שאני לא רוצה לעסוק בתחום הזה למשך כל חיי, מה גם שהמשכורת לא מאפשרת יותר מדי דברים. לכן בעצם התחלתי לחשוב מה אני עושה הלאה.. חשבתי על לימודי תואר שני בתחום לימודי התזונה ומדעי המזון, אולם לא ידוע לי מה הן אפשרויות התעסוקה בתחום? האם אוכל לעבוד בתור דיאטנית,שכן זהו אינו תואר של תזונאית קלינית?? כמו כן חשבתי על תחום הביוכימיה ומדעי המזון, ועל אפשרויות נוספות שהן לא לימודי תואר שני - קורסים של CRA וקורס של רישום תרופות, אולם מכיוון שאלו תחומים חדשים יחסית שנכנסו לשוק מאוד קשה למצוא אינפורמציה. אודה אם אוכל לקבל מידע על אפשרויות תעסוקה בתחומים שציינתי... תודה מראש, זיוה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

ההחלטה שלך לשנות כיוון היא החלטה נכונה מאחר שאת לא מרגישה מיצוי בעבודה הנוכחית שלך-מה התחום שאליו את הכי רוצה להיכנס, ללא תלות כרגע בקושי במציאת אינפורמציה (את זה תשאירי לי).

תואר 2 - מדעי הבריאות

הלוואי והייתי יודעת מה אני רוצה ללמוד ובמה אני רוצה לעסוק - אז לא הייתי צריכה לשאול כל כך הרבה שאלות :) בגדול תחום מדעי הבריאות הוא תחום שמעניין אותי, אבל אני מחפשת עבודה שתהיה פחות רוטינית ופחות משעממת, למרות שברור לי שכל עבודה הופכת בשלב כלשהו בחיים לשגרתית... תחום התזונה עניין אותי עוד מזמן, אבל לא ידוע לי עד כמה זה פרקטי יהיה ללמוד את זה, מה גם שבדקתי ומסלול הלימודים היחיד הוא מחקרי וזה עוד משהו שכרגע לא כל כך מושך אותי. בקיצור - אני לא כל כך יודעת מה לעשות... :(

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
בואי נתחיל לראות מה הכי מושך אותך

ראשית כל "רישום תרופות" את יכולה להוריד מהרשימה-רישום תרופות יכול רק רוקח לעשות. ניטור מחקרים קליניים (CRA) הוא תחום שיכול להתאים לך והוא מבוקש בארץ ובעולם. לא מדוייק שתחום התזונה הוא מחקרי. יש אלמנט מחקרי בכל תחום לימודים אבל את יכולה להיות דיאטיקאנית שעובדת עם אנשים ולא חוקרת.

גאיה111

New member
במודעות דרושים

במודעות דרושים לרישום תרופות הדרישה היא תואר במדעי החיים, אבל לא "רוקח".

ברונזה

New member
בדרושים לCRA תמיד יש דרישה ל2-5 שנות נסיון

מצטייר שהקורס הזה פיקטיבי

למעלה