ייעוץ לתואר שני

MK160613

New member
ייעוץ לתואר שני

שלום לכולם,
יש לי תואר ראשון בניהול המשאב האנושי ממכללת ספיר ואני מעוניינת ללמוד תואר שני במסגרת לימודי ערב
אני מעדיפה ללכת יותר לכיוון של סוציולוגיה/אנתרופולוגיה/ כל תחום ממדעי ההתנהגות שהוא לא ייעוץ ארגוני
מישהו יכול לעזור לי? חיפוש בגוגל הניב מעט מידע פרקטי ויותר פרסומות...
נ.ב- העדפה למוסדות לימוד באזור המרכז
תודה מראש

תואר שני במדעי החברה

אני אתייחס לשתי נקודות בבקשה שלך:
האחת, קונקרטית - דווקא בסוציולוגיה ובאנתרופולוגיה, ובכלל מקצועות של מדעי החברה שאינם מכוונים למקצוע פרקטי, יש פחות לימודי ערב לתואר שני. המטרה של תואר שני היא או להעמיק את הדעת בתחום מסוים או לרכוש מקצוע, ולימודי ערב מכוונים יותר לאפשרות השנייה וקיימים יותר במכללות. התוכניות לתואר שני במכללות יהיו לתחומים יותר מעשיים וניהוליים בהקשר הזה. הפתרון שלך צריך, אם כן, להיות באוני' הפתוחה.
הנקודה השנייה, היא לשאול למה זה מה שאת רוצה? האם רק עכשיו סיימת את התואר הראשון או שיש לך כבר ניסיון מעשי? מדוע אלה התחומים שאת בוחרת לתואר שני ולמה קריטי לך לימודי ערב?
אשמח ךהתייחס כשתתני לי עוד אינפורמציה

MK160613

New member
תודה עלך העזרה

תודה על המענה המהיר, אחדד מספר נקודות.
יש לי מעט ניסיון מעשי בתחום מש"א, הסיבה שבגללה אני בוחרת ללמוד סוציולוגיה/ אנתרופולוגיה היא כי אלו הנושאים שמעניינים אותי ..
הסיבה שבגללה אני רוצה ללמוד לימודי ערב היא כי התחלתי לא מזמן עבודה חדשה במקום מאוד טוב ואני ממש רוצה לצבור את הניסיון ולעבוד full time. אין באפשרותי כרגע לחזור למשרת סטודנט...
נ.ב- בדקתי באוניברסיטה הפתוחה ושם האפשרויות לתואר שני ממש מצומצמות ! (אולי 6 תארים...)
תודה מראש על העזרה!

למעלה