ייעוץ מוזיקלי לסרט-דחוף ממש!!!!!

the strange

New member
ייעוץ מוזיקלי לסרט-דחוף ממש!!!!!

שלום, בימים אלה אני עובדת על סרט גמר. זמן רב שאני מתייעצת עם אנשים בקשר למוזיקה ועוד לא מצאתי משהו מתאים. הסצנה שבה אני זקוקה לעזרתם, היא סצנה שבה רואים נערה, בבית חולים פסיכיאטרי, כשהיא בהתקף פסיכוטי במסדרון בית החולים. סצנה של טירוף מוחלט, יש לה קצב מאוד מהיר, היא זורקת לאוויר המון מילים. סצנה בשחור לבן, קודרת ומפחידה מאוד. אם למישהו יש רעיון למנגינה, קטע אינסטורמנטלי בלי מילים שיכול להתאים, כבד, מפחיד, עם קצב טוב, בסגנון רקוואים לחלום אני כל כך אשמח ואודה לו. מחכה למענה =]

itoosh2

New member
קטעי סולו של ג'ימי פייג' בשירים של לד זפלין..

הם פשוט יעשו את העבודה מצוין...

nemoalive

New member
אנסה לעזור

זה אומנם לא ממש מה שחיפשת אבל תבדקי את. 1. האטיוד המהפכתי של שופן Chopin - Etude In C Op 10 No 12 - Revolutionary etude 2. יש ללהקת dream theater אלבום שמוקדש כולו למחלות נפש. הוא נקרא six degrees of inner turbulence. בדיסק השני של האלבום אולי תוכלי למצוא קטע שאפשר להשתמש בו. 3. Ray Stevens - They're Coming To Take Me Away זה קטע פסיכודאלי לגמרי שיכול אולי להתאים. 4. Stanley Jordan - Stairway To Heaven זוהי גירסת ג'אז אינסטרומנטלית לשיר המוכר. 5. במקרה והנערה התאבדותית אז יש את Mash Theme - Suicide Is Painless. 6. paranoid של אוזי אוזבורן. 7. Radiohead - Paranoid Android 8. The Sweet - Ballroom Blitz קטע קצבי מאוד והאמת קצת מטורף. נגמרו לי הרעיונות כרגע אבל אני מקווה שעזרתי.

Digdigelo

New member
אין כמו קלאסי בשביל זה

Paganini - Caprice #16 Verdi - Requiem - dies irae שני קטעים חזקים ביותר, מהירים ומפחידים אם אין לך איך להשיג דברי איתי איכשהו אני אשלח לך

מרי לי

New member
הנה אולי עצה מעניינת

את יכולה לשים איזה דפיקות לב ברקע, ואז, את יכולה לקחת את המילים שהיא זורקת ולעשות להם PROCESS - REVERSE, אח"כ לפתוח על זה REVERB (על המילים שעשית להן REVERSE, ואז זה יישמה כמו משהו מאוד מפחיד, השתמשו באפקט הזה באיזה סרט אימה שאני כל הזמן שוכחת איזה..... מקווה שהסברתי את עצמי בסדר...

the strange

New member
סאונד של פעימות לב!!!!

מישהו יודע איפה אפשר להוריד סאונד כזה? דחוף! תודה אנשים על כל העצות זה עזר לי מאוד =]

jbkkd

New member
ההתחלה של האלבום dark side of the moon

של פינק פלויד לשיר קוראים "Speak to me"

מרי לי

New member
זכויות יוצרים ואכלה.......

עד כמה שאני יודעת אפשר לסמפל עד 4 שניות בלי בעיית זכויות יוצרים....

nemoalive

New member
הנה

http://www.royaltyfreemusic.com/sound-effects.html יש פה את האפקט בחינם.

Hitori350

New member
תנסי...

רוק קלאסי. יש שירים שהם שקטים כאלה ואז רועשים ויש הרבה קצבים מהירים. אולי מטאל. אולי יהיה משהו כזה טוב. גם מוזיקה גוטית יכולה להתאים. מקווה שעזרתי 3=

SHEX

New member
יש לי דווקא אחד מתאים../images/Emo95.gif

מוסיקה הנושא של הסרט רקוויאם לחלום (Requiem for a dream)

jbkkd

New member
אבל את זה עושים בכל סרט גמר

אצלנו השנה עשו את זה ב6 סרטים מתוך 15

Digdigelo

New member
אממ

אני באמת מציע לך לבדוק את ה dies irae מהרקוויאם של ורדי, אני ממש בטוח שזה הקטע הכי טוב שתמצאי בשביל כזאת סצנה

Yoko Nakajima

New member
מקווה שזה יעזור-

1) bullet for my valentine-intro קטע אינסטרומנטלי מקסים. 2) לא יודעת אם זה יכול להשתלב, אבל יש קטע של אוונסנס בשם origin. זה משו כמו חצי דקה. מין צליל שמתגבר ובסוף יש שאגה/צרחה כזו ואומרים כמה מילים...זה קטע שאני אוהבת, בכל אופן =] והוא מזכיר טיפה משו פסיכוטי. 3) breaking benjamin- so cold זה למעשה שיר ולא קטע אינסטרומנטלי, אבל אפשר לחתוך פה ולהוריד את המילים. דווקא בסוף השיר נגמר בחזרה על השורה "it's alright" וזה יכול להתאים נהדר לדעתי. 4) tool- ticks & leeches רוב השיר זה קטע אינסטרומנטלי, ורק בהתחלה קצת ובסוף קצת יש מילים שגם ככה חלק נשמע כמו משו בין צרחות ללחישות. 5) tool- triad קטע אינסטרומנטלי לפנים. 6) evanescence- ascencion of the spirit קטע יותר רגוע אך יפייפה, ואולי בכל זאת תמצאי לו מקום בסרט. 7) trivium- the end of everything קצר וקולע הייתי אומרת P: 8) trivium- inception the bleeding skies קצת יותר קצר מ7....אבל אותו סגנון... 9) evanescence-eternal אם אני אחשוב על עוד אני אגיד לך =) בהצלחה עם הסרט ^^

למעלה