ייעוץ מקצועי

ייעוץ מקצועי

אני במסע אל עצמי ורציתי לדעת במה כדאי לי להתמקד,מבחינה מקצועית, שם פרטי - 7 ושם משפחה - 6 . תאריך הלידה 7/8/73 . מקווה שהיה לך סופ``ש נעים. כל טוב ותודה רבה

עינת

New member
דרך צלחה :)

ראשית דעי לך שהמספר 13 שנובע משמך המלא מעניק לך כח לשנות אבל השינויים חייבים להתבצע בהדרגה,עלייך לערוך בדיקה של דברים לגופם ואז לבצע כיוון שבמקרה שלך פזיזות יכולה להביא לנפילה. את אדם מאוד רגיש שמרגיש דברים מבפנים ולא פלא שהתחלת במסע אל עצמך שהרי עם המספרים שמקיפים אותך זה בלתי נמנע... כל המקצועות שקשורים בעזרה לזולת מתלבשים עלייך כמו כפפה ליד. בריאות הנפש יעוץ עבודה סוציאלית כל התחום האלטרנטיבי מאוד מתאים לך ואת יכולה להצליח בו כיוון שיש לך יכולת אינטואטיבית מעולה. במקביל את יכולה להצליח בתחום התקשורת,טלויזיה,משחק,פרסום. (את כותבת? כיוון שיש לך כשרון שאני מקווה שכבר התודעת אליו). יקירתי דעי לך שנתיב הגורל שלך מספר על כך שעקב מכשולים וקשיים בגיל צעיר את מתחזקת מבחינה רוחנית.שמך יחיה אחרייך וחותמך ישאר על פני האדמה. המספר 17 של שביל הלידה הוא מספר הנצחיות. בהצלחה רבה בדרך אל אף הקשיים. ו...תודה, היה לי סוף שבוע נפלא. אור שפע ואהבה עינת

למעלה