ייעוץ רב תחומי עם אלון האס

zivadina

New member
ייעוץ רב תחומי עם אלון האס

אלון האס יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD בערב החג של יום ג´ 18/4/06 בשעות 21:30-23:00. אלון האס הוא תרפיסט באומנות ומומחה ללקויות למידה (MA בייעוץ חינוכי וחינוך מיוחד). אלון משמש כמנהל "מכון לעכשיו", לטיפול והעשרה רב-תחומיים. ההיכרות שלו עם תחום לקויות הלמידה הינה דו צדדית – כמי שגדל כתלמיד לקוי למידה בעצמו וכמי שהשלים השכלה אקדמית מקיפה בתחום. במהלך העשור האחרון סייע אלון לאנשים בעלי הפרעות קשב ולקויות למידה בתחומים הבאים: - בתחום אסטרטגיות למידה: דרך עבודה ישירה מול התלמידים והסטודנטים, ודרך הרצאות במסגרות שונות של הכשרת מורים וצוותי מטפלים. - בתחום הטיפול הרגשי: טיפול באמצעות יצירה והבעה (תרפיה באומנות), - במסגרת סדנאות ייחודיות שפיתח עבור לקויי למידה וקשב בתחום הניהול העצמי, התקשורת הבין-אישית ועוד. אלון ישמח לענות על שאלות בכל התחומים שהוזכרו. לדוגמה: • הילד שלי בלגניסט נוראי, כל החדר שלו נראה כאילו התחוללה בו מלחמה ומידי יום הוא מאבד חפצים, האם יש לזה קשר להיותו תלמיד הסובל מ ADD ? והאם יש דרך לטפל בכך ? • בתי בת 16 עד השנה הצליחה תמיד להסתדר בשיעורים, היא מקשיבה ומשתתפת, אבל מעולם לא למדה למבחן והיא לא יודעת אם תוכל לזכור את כל החומר לבגרות – מה עושים ? • אני אבא לשלושה בנים, כולם מאובחנים כבעלי ADHD, לא אובחנתי. יש לי הרבה מאוד קשיים עם הילדים, בעיקר כשאני מאבד את הסבלות ונכנס איתם לעימותים, האם גם אני סובל מADHD והאם יש לי מה לעשות בנושא כמבוגר ? • הילדה שלי מתבודדת מאז שהתחילה ללכת לבית ספר, לאחרונה אובחנה כסובלת מ ADD, הציעו לנו בבי"ס לקבל סיוע מתרפיסטית באומנות – איך בדיוק זה אמור לעזור ? אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שנפתח כבר:

למעלה