ייעוץ...

Rachel1987

New member
ייעוץ...

היי לכולם,
יש לי תואר ראשון בחינוך מיוחד. היעד הוא לימודי פסיכותרפיה ( קוגניטיבית- התנהגותית או בע"ח) אך על מנת להתקבל ללימודי פסיכותרפיה נדרש תואר שני. ניסיתי להתקבל לתכנית ההשלמות לעבודה סוציאלית באוני' תל אביב אך הם לא מאשרים לי שני קורסי קדם שחייבים על מנת להתקבל לתכנית. התכנית עצמה היא של שלוש שנים, תסיפו לזה עוד שנה שבה אני אצטרך להשלים את שני הקורסים ( שלא לגמרי ברור לי למה לא מאשרים לי אותם) ועוד שלוש שנים של לימודי פסיכותרפיה...- זה לא נגמר!
האם מישהו יודע על מסלול לימודים אחר? אולי תואר שני בתחום אחר שגם יאפשר לי להמשיך ללימודי פסיכותרפיה?
HELP

תודה!

הי, לא צריך להשלים את לימודי הפסיכותרפיה או

בכלל לימודי פסיכותרפיה כדי לטפל.
תגיעי לסיום התואר השני באופן שנראה לך, ורק עם תומו מתחילים הלימודים המעניינים באמת. את יכולה כמובן לעבוד במהלכם.
אם ת"א עושה בעיות בדקי גם את חיפה וב"ג.
מעבר לכך - הלימודים שאת צריכה - זה באמת שלא נגמר, אבל זה לא חסרון, תמיד ניתן לקחת עוד הדרכות, להשתתף בעוד כנס מקצועי בארץ או בחו"ל, לעשות עוד השתלמות. למה שלא נרצה להמשיך ולהתמקצע?

Rachel1987

New member
תודה רבה על התגובה! :)

ברור לי שהלימודים לא הולכים להגמר לעולם, אם אני רוצה להמשיך ולהתפתח, פשוט אני מאוד רוצה כבר להתחיל לעשות את מה שמעניין אותי ואני אוהבת- פסיכותרפיה.

הקטע הוא שלא מאשרים לי רק שני קורסים, כשאחד מהם ניתן להשלים במהלך התואר ואחד הם דורשים ממני להשלים לפני. כלומר אני נאלצת לדחות בשנה שלמה את הלימודים רק בגלל קורס אחד.

אפשר לשאול מה המסלול שאת עשית? נכנסתי לסרטון שבחתימה שלך וזה נראה מאוד מעניין.

Rachel1987

New member
אה נכנסתי עכשיו גם ללינק של הספר

ככה שקיבלתי מענה על המסלול שלך

תוגבה לייעוץ

שלום,
הכרה/אי הכרה בקורסים היא סמכות בלעדית של החוג, כדי לדעת מה יידרש ממךכדי להמשיך ללימודי פסיכותרפיה אני ממליצה לפנות למזכירות התכנית 03-6409902.
בהצלחה , ענת מאוניברסיטת ת"א

למעלה