ייעוץ

אלוני.

New member
ייעוץ ../images/Emo13.gif ../images/Emo32.gif

סיפור קטן על ייעוץ. יהודי ניגש לרב ומספר לו על צרותיו: "כבוד הרב" אומר היהודי " יש לכבשים שלי בעייה חמורה, כל שבוע מתים לי 15-20 כבשים ואני לא יודע מה לעשות" חושב הרב מספר שניות ומשיב: "תחזור לביתך, תכתוש מעט שום ופזר על הכבשים" חוזר היהודי לביתו עושה כמצוות רבו..... לאחר כשבועיים שב האיש אל הרב ומספר כי הכבשים עדיין חולים באותה מחלה מסתורית. מהסס הרב, חוכך בדעתו, פותח ספר או שניים ועונה "חזור לביתך, גזוז מכל הכבשים את פרוותן, אסוף את הפרווה בערימה, וביום חמישי הבא עלינו לטובה, בדיוק ב 12 בלילה שרוף את ערימת הצמר..." חוזר היהודי לביתו, עושה כמצוות רבו.... חולפים שבועיים והאיש שב אל הרב ומספר לרב שעדיין הבעייה קיימת ואף מחריפה: "כבוד הרב" שח האיש "האם יש לך עוד עצות בשבילי" "אוווווו " משיב הרב "עצות יש לי למכביר, נשארו לך כבשים
"

האם קיבלת את המכתב שלי?

והאם העברת אותו לגורמים המתאימים (שאולי אתה הוא הגורם המתאים)?

האם בראיון הקרוב שלי ל"הורים וילדים

אני אמור להזכיר את העובדה שמהתוכנית של פיני גרשון אפילו לא טרחו לחזור ליוזם הנוכחי של ההצעה? שמה שטוב ללשכת עורכי הדין לא מספיק טוב לתוכנית? חודש הבא אני אמור (אולי) להתראיין לעיתון בנושא (שוב). אני מבטיח לך שאני אחזור ואזכיר איך אסור לסמוך על תוכניות טלויזיה פופוליסטיות שאינן טורחות להתעמק בהצעת החוק והנזק שהן עלולות לגרום למשק הישראלי עצום!! ועל כן על כולנו להחרים את התוכניות הדואגות לרייטינג ומוכנות להקריב את כולנו בדרך. חבל, חבל מאוד שאתה לא טורח לענות למכתב. חבל מאוד שאתם לא רציניים בענין, וחבל עוד יותר שכולנו נאכל אותה בגללכם. שוב, 60% מהנשים העובדות משתכרות מתחת לסף תשלום מס ההכנסה- והן זקוקות יותר מכולנו לתמיכה... אבל אני מניח שדברי נופלים על אזניים ערלות...כמו שאומרים- הגלגל הוא עגול...

למעלה