ייעוץ

ייעוץ

אחותי חלתה בסרטן ומכיון שאני מאוד מאמינה בקשר בין הגוף והנפש , רציתי לדעת איזה טיפול היא יכולה לקבל , חוץ מהכימוטרפיה כמובן, כדי להבריא מהמחלה? שמעתי שתהליך ההבראה מורכב ,חוץ מהטיפול הרפואי, בחשיבה חיובית , דימיון מודרך וכו. היא גם שינתה את הרגלי התזונה שלה ,אגב. היא אוכלת בריא יותר. אשמח לשמוע עצות תודה, סאני

שלום לך!

מאוד כדאי לשלב טיפולי גוף נפש במצבים כאלו. הטיפול יכול להרגיע, לתת מקום לרגשות שלא קל להם לבוא לידי ביטוי באופן ההתמודדות החדש של החיים, להרגיע את מערכת העצבים ולתמוך. אני מציעה שאחותך תתחיל לברר אצל מטפלים במגע, מטפלים המשלבים גוף נפש, מטפלים בעוצמת, דימיון מודרך ועוד. כל מה שעושה לה טוב והיא תתחבר אליו, הוא הנכון. לבריאות ואנחנו כאן איתכם. אלינור.

סרטן

מהאנשים שנפגשתי עמם, מחלת הסרטן קשורה מאד לכעס, טינה, אשמה עצמית, ביקורתיות, לחץ. הכי חזק זה שבבסיס אדם שלא אוהב את עצמו. הרבה ביקורתיות!! בנוסף, יש את רווחי המשנה של המחלה. לכל מחלה יש רווח משנה לא מודע. הרבה פעמים הרווח של אנשים שחולים, זה שיש להם לגיטימציה לנוח, או שהם מקבלים המון תשומת לב והאהבה מהסביבה. ממה שראיתי אפשר להבריא מסרטן דרך טיפולי הילינג אצל מטפל/ת עם נסיון בנושא עם הצלחות בתחום! (אני מכירה אחת כזאת. אני לא מדברת על עצמי
מכירה מטפלת מעולה בהילינג עם הצלחות בתחום. אני יכולה לשלוח במסרים טלפון ופרטים) דמיון מודרך, חשיבה חיובית, ומדיטציה זה מאד עוזר. (בזה אני מדריכה טוב) ספר מעולה בנושא הוא ספרו של לורנס לה-שאן. שכחתי את שם הספר. אם תעשי חיפוש בגוגל תמצאי ישר. ספר זהב עם מלא תרגילים והסברים. תקני לה אותו

אה, עוד ספר טוב זה ספרה של לואיז ל' היי

"אתה יכול לרפא את חייך" ספר מעולה. לואיז היי חלתה בסרטן ונרפאה ממנו.

libe3

New member
ספר של דיפאק צ'ופרה-ריפוי קוונטי

ספר מצויין, שעוסק במחלת הסרטן, ודרכים להתגברות על המחלה.

נעמי66

New member
סרטן זה תהליך של הרעלה בגוף...

כתוצאה מעודף רעלים שהצטברו בו. רופאים וחוקרים נלחמים בסימפטומים של המחלה, ומתעלמים מהגורמים לה. על-פי הערכת ה-national cancer institute האמריקאי, 70 אחוז מהגורמים קשור לתזונה - ריסוס מזון, הורמונים בחלב, צבעי- מאכל, חומרי טעם וריח, חומרים משמרים ומייצבים, קפה, מלח, אלכוהול, סוכר לבן, כלור ופלואור במים ועוד. בנוסף - מוצרים שאנשים מרבים להשתמש בהם: תרופות, עופרת בשפתון, אלומיניום וכימיקלים אחרים בדיאודורנט (וזו רק רשימה חלקית).

הרשי לי לתקן אותך

אולי את צודקת , איני אומרת שלא , אך במקרה של אחותי היא סמל הבריאות - ממש כך. תזונה נכונה ובריאה , לא תמצאי אצלה בבית ג'אנק פוד , מאכלים מעובדים , חטיפים וכו. היא ניזונה מירקות נמנעת מבשר ועופות בגלל האנטביוטיקות המוזרקות לתוכם (אך כמובן הייתה נוטלת תוספי מזון וויטמינים כדי לא להחסיר מגופה את אלו), היא פעלתנית , ספורטיבית מאוד , לא שותה קפה/נס , ממעיטה במלח וכלל לא מבשלת באבקות מרק עוף למיניהם. היא האדם האחרון שחשבנו שלה זה יקרה , והנה...

נעמי66

New member
הצטברות רעלים בגוף זה לא רק ממזון...

זה גם זיהום-אוויר, ועוד כל מיני דברים שאנשים לא ממש חושבים עליהם: שימוש בטלפון נייד או אלחוטי, חומרי ניקוי מסויימים, שימוש בבשמים ובמוצרי קוסמטיקה, שמכילים כימיקלים. החומרים הרעילים, למרבה הצער, מקיפים אותנו בכל מקום.

אה , אוקיי, אז אני מתנצלת כנראה לא הבנתי אותך

אם זה ככה , זה ממש מפחיד ,העולם בו אנו חיים.

נעמי66

New member
עולם מפחיד, אבל יש דרך להפחית את הסיכונים

על הדברים שעליהם אין לנו שליטה - אין מה לעשות, אבל יש די הרבה דברים שלגביהם יש לנו בחירה. אז מי שרוצה תעודת-ביטוח (חלקית, כמובן) יכול להתעניין איך מקטינים את הסיכונים.

אסתי123

New member
האם גם אחותך מחפשת

עצות? כדאי ונדרש שהחולה עצמו יחפש דרכים לעזור לעצמו. כמו קודמי אני ממליצה על טיפול גוף נפש ובנוסף טיפול אנרגטי. בהצלחה בכל דרך לה תפנו.

בוודאי

היא עוזרת לעצמה ומחפשת דרכים לעזור לעצמה אך אני חושבת שבתור אחותה אני גם צריכה להצטרף לחיפוש ולא לשבת בחיבוק יידיים. תודה רבה לך
, כל שנשאר הוא לחפש מטפלים

libe3

New member
טיפולים הוליסיטיים שיכולים לעזור

בנוסף כמובן למה שאמרו קודמיי, טיפול בעזרת רייקי, ותמציות קריסטלים לאיזון מיידי, גם הם יכולים מאוד לעזור. שיטה טבעית, פשוטה, ומהירה. במידה ואת מחפשת מטפלים, צייני את מיקום מגוריה של אחותך, ואפנה אותה למטפל/ת המתאימים. שיטת קינגסטון מאוד יכולה לעזור. מצרפת לך קישור של הקמונה. http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=12385 מומלץ בחום לקרוא את ספרה של שרה חמו, שהיתה חולה ונרפאה בזכות שיטת קינגסטון. כל טוב ובשורות טובות. הילה.

למעלה