ייעוץ!

ofir1948

New member
ייעוץ!

יש לי עד מעט צו ראשון (10/6/08) ואני רוצה להמשיך במה שאני לומד בבית ספר וזה מגמת מחשבים. עכשיו אני יגיע לשם... אני יגיד להם שיהיה לי תעודה טכנולוגית (10 יח"ל במחשבים) יספר על עצמי וכל זה... אם אפשר שתייעצו לי לאן כדאי ללכת? לאיזה ג'וב הכי כדאי? וגם מה הכי יקדם אותי לאן שאתם מייעצים לי? (אני רוצה משו מועיל ביותר עם כסף טוב בעתיד) בהנחה שהפרופיל שלי תיהיה 72 או 64 וגו'בניק...

ofir1948

New member
לא יכול וגם

לא רוצה אני רוצה להמשיך את המקצוע שלי אני רוצה לצאת עם משו מועיל

טרמפיסט

New member
זה אמנם לא המקום

אמנם זה פורום "מדעי המחשב" ולא פורום "מתגייסים", אבל תגובות כאלה צורמות לי.. מה עם מיצוי יכולותיך כדי לתרום למדינה? למה רק טובתך וקידומך האישי מול עיניך? אתה בטח עוד אחד מהדור שהתחנך על ברכי המימוש העצמי והאינדבידואליזם על חשבון המדינה ועל חשבון כולם.

vinney

Well-known member
אתה צודק, זה לא המקום

הטפות מוסר והפצת אידאולוגיות נא לעשות במקומות אחרים.

ofir1948

New member
טוב...

אז בואו אני ישתף אותכם במשו שקשור... אני בכתה י"א ובחודש הבא אני עושה 2 בגריות באותו יום... לא הגיוני? את תראו יש לי חדש בהעתקה במדעי המחשב א' אז השנה אני עושה חוזר וגם הנוסף בלי שום קשר אני עושה גם את מדעי המחשב ב'... עכשיו זה הולך להיות סיוט עבורי... אז אולי תעזרו לי... לעזור כיאלו להביא לי תרגילים טובים שיעזרו לי עם פתרונות... הסברים לעניין וכו'... אני מקווה שאני יעבור את זה בשלום....

Alkhimey

New member
עצה

אם אתה רוצה להתקבל למשהו, אל תכתוב בקורות חיים שלך בסגנון שאתה כותב בהודעה. יש מספר מקומות שאתה יכול לנסות להתקבל אלהם: - מודיעין - ממר"ם - עתודה אקדמית

S h a y D u

New member
בקש להתמיין ל"מקצועות המחשב" בבסמ"ח.

ותגיד גם שאתה מתכוון לשלוח ק"ח לחיל המודיעין עבור פרוייקט גאמא. תעלה את זה גם בפני המאבחנת שתראיין אותך בצו הראשון. אך, תצטרך להביע יותר מוטיבציה להתגייס לקרבי! (גם אם זה לא נכון בפועל); תגיד לה שאתה פטריוט, שמכיר כל חלקת אדמה בא"י, מורעל על שעוריי של"ח וטיוליי שדה, ומעוניין להגיע לסיירות מובכרות. זה יעשה כבר את העבודה...

למעלה