ייעוץ

סימה12

New member
תמורה לקשרים

האם קיים בארץ מקום או אתר בעלי קשרים שעושים זאת כטובה או עבור תשלום המבוסס על הצלחה?,

behemot

New member
באתר הזה שכתבתי - את משלמת רק על

השימוש (לא הרבה - לא זוכר כמה בדיוק) אבל אין לזה קשר לאיך או כמה תשלמי ליוצר הקשר עצמו. את זה את סוגרת איתו ולרב זה על בסיס הצלחה בלבד

sharonrabi

New member
ייעוץ

אני מהנדס תעו"נ בעל נסיון רב בתעשיית הפלסטיק וההייטק מעוניין לפתוח חברת יעוץ לעסקים בקשיים הרוצים לחסכון בעלויות ואף להגדיל את התפוקות אבקש לקבל הצעות כיצד להתחיל לפתח את העסק מהיכן יש להתחיל והאם לדעתכם מיזם מסוג זה מסוגל ללכת. ד.א אין לי קשרים אישיים המסוגלים לדחוף אותי

שרון שלום

הגיעו אליי מספר פניות מאנשים שיש להם ניסיון ומעוניינים לפתוח חברה כמו שאתה מעוניין במידת הצורך אוכל לחבר אותך, אולי שיתוף פעולה פורה, יכול להניב פירות בברכה עינת

מאמן1

New member
הדרך המהירה, הקלה

המתישה ביותר והמומלצת ביותר היא לבצע טלמרקטינג לעצמך. גלגל אחורה ומצא את מאמרי בנושא מצגת המעלית. נסח וכתוב לעצמך מצגת קלה, משהו בסיגנון "שלום מדבר אבי [אתנחתא] במשפט אחד, אני עוזר לחברות להתפתח ולחסוך בעלויות. אני לא יודע אם אתאים לצרכיך, את זה תצטרך לשפוט בעצמך. מנהלים פונים אלי ...[מאיזה סיבות בקצרה] כאשר... או כאשר ... או כש... קבע פגישה. כשתשתכלל בשיחה תוכל לקבוע 2 פגישות ליום. עד אז תצטרך להיות מסוגל תוך דקות להציג ללקוח הפוטנציאלי כיצד הוא עומד לחסוך. מנהלי חברות ובעלי עסקים כבר שבעים מיועצים שאומרים להם "אני אבצע ניתוח ואפיון בעסק שלך" מקווה שעזרתי - עבורי משפט הפתיחה הזה עובד כבר 5 שנים.

למעלה