ייעוץ

שושיקה36

New member
ייעוץ

שלום, רציתי לשאול האם אתם חושבים שטיפול זוגי אכן יכול לעזור או שחבל לטרוח? בעלי ואני כבר המון זמן לא מסתדרים. אנחנו נשואים כ-11 שנים +2 ילדים. אני מרגישה שעקב המריבות והוויכוחים, ממש התרחקנו אחד מהשניה ואנחנו חיים כמו שני שותפים לדירה ולא כמו בעל ואישה. לי נמאס מהמצב הזה ורציתי כבר מזמן לפנות לייעוץ-נישואין אבל, לא בטוחה שזה יעזור לנו כי כל אחד "תקוע" בדיעותיו. מה עושים?

זוג הולך לטיפול כאשר יש רצון לשנות

דברים, כאשר יש חוסר שביעות רצון מהמצב הנוכחי. בפגישה הראשונה נבדקת המגמה של הטיפול ומקיימים סוג של חוזה בו אומרים בני הזוג למה הגיעו ומה הם רוצים. אם את מרגישה שצריך לשנות את המצב הקיים ואינך מוכנה להמשיך כך, לכי לטיפול. גם אם בן זוגך לא יצטרף, תבדקי את לבדך את העניין. התפקיד של המטפל זה לשמוע את בני הזוג ולעזור להם להבין את הדפוסים הלא טובים והדרך לשנות אותם. אלא אם את רוצה להפרד עכשיו מבן זוגך, מומלץ מאד ללכת לטיפול. תחשבי עם עצמך ויחד עם בן זוגך מה אתם רוצים, האם אתם רוצים להמשיך כך לנהל את החיים שלכם? האם הילדים שלכם מקבלים מודל ראוי לזוגיות? האם אתם לעצמכם מוכנים לגור באותו הבית ללא יחסים רומנטיים ועם ריבים? אני מאמינה שאם את שואלת , את רוצה אחרת וטיפול נראה לי דרך טובה למקום הזה.

למעלה