ייצא פרק 80! |ספויילר|

Hinamori

New member
... ספויילר?../images/Emo181.gif

מה ספויילר בזה ששמת את זה להורדה?

marinaaa

New member
נו...אל../images/Emo110.gif

תהיי קטנונית:O זה שרשור שיהיו בו ספויילרים אז שמתי ספויילר מזה משנה.

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

פרק חביב. משום מה זה נתן לי את ההרגשה שזה פילר בתוך פילר @.@ אבל אני חייבת לציין שזה היה דיי מצחיק XD נובה מסמיק!!! איזה חמוד >W< פרק חביב, לא יותר מזה. שבוע הבא אין פרק, ואז אח"כ יהיו 2 פרקים ברצף. אני רק מקווה שהם יהיו טובים, מה אני מבקשת? כולה קצת אקשן >: <:

Goggle Girl

New member
גם לי! ../images/Emo58.gif

פילר בתוך פילר! לאן הם התדרדרו?!?!?! ;;;;; מה שכן האנימציה קצת השתפרה בחלק השני עם הצ'יבים... ואז הגיע רנג'י o_o

Goggle Girl

New member
ק... ק... ../images/Emo58.gif

קייגו יכול לראות רוחות!!!!!!!!!!!!!! *מתה מאושרת* אכן פילר בתוך פילר @_@ אוי. הציורים היו עקומים... ואז בסדר... ואז הגיע רנג'י. אני ממש מרחמת עליו. זה כאילו שהם מחליטים לזרוק ז*ן כשהוא מופיע תמיד. @_@ שבוע הבא אין פרק ואז שוב ספיישל >:

Goggle Girl

New member
אה כן ו ../images/Emo58.gif -למנגה-

הם רמזו על איששין!!! איששין שלא יכול לראות רוחות, אז גם אמרו עליו שיש לו רייאטסו גבוה כי "לכל בני משפחתו של איצ'יגו יש רייאטסו גבוה" וגם כשהסיר ההוא נפל עליו בסוף הפרק זה רוקן ממנו את הרייאטסו והוא לא יכל לזוז! D:

Hollow Ichigo

New member
מ, מה ספוילר בזה?

נפל עליו סיר עמוס באורז, ברור שהוא לא יזוז, חחחח מצד שני, אבאשלאיצ'יגו לא חלשלוש... אז לא יודע...

marinaaa

New member
:O../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

וואע וואע הם נכנסו עמוק לפילרים:O מזהזה:O:O אוח הפילרים כבכר מתחילים לעצבן אותי.

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה נפלא ו100מם D:

למי אכפת אם זה פילר בתוך פילר, התגעגעתי לשטויות D: רק אני היחידי שנהנה מכל פילר ולא ממש אכפת לו אם זה שעשוע או חשיבות '-' ? אה ורק כדי להצדיק שזה ספויילר, היה מעניין לגלות על כך שהבחור מיחידה 11יגיע לעולם האמיתי ושלאבא של איצ'יגו יש רייטסו גבוה D:

GuliChan

New member
פרק נחמד D:

מאוד צחקתי, למרות שאני מתגעגעת לפרקים היותר בוגרים, בסול סוסאיטי וכל זה..(טוב, כמו כולם..לא?^^)

../images/Emo58.gif

נראה כמו איזה שיניגמיס קאפ אחד גדול. XDDDD ונכון הקטע הלפני האחרון, עם מוסיקת הקרבות ההיא? יש בו איזשהי פרודיה עצמית הזויה. XD והמטאטא!!!111 והארנבים!11 אמא'לה קראק. XDD

למעלה