ייצוא ישראלי לאוסטרליה

GD MEIZAMIM

New member
ייצוא ישראלי לאוסטרליה

שלום לישראלים בפורום, אשמח לשמוע את דעתכם. אני עוסק ביבוא/יצוא ומעוניין ליצא לאוסטרליה מזון מהארץ. מה לדעתכם חסר במיוחד?
תודה
אלי
גד. מיזמים

Commander Data

New member
אתה מזכיר לי את אמא שלי

הגיעה לפה וחשבה שאין אוכל בסופר. זה לא שאלה של מה חסר. השאלה היא מה יכבוש את הצריכה הפרטית. תחשוב מה אתה יכול להביא תחילה ואחרי זה תפרסם את זה פה, ואולי נוכל לומר לך מה אנחנו חושבים. אבל אתה חייב להבין מאד קשה לקלוע לטעם של המקומיים, כי הם מאד הטרוגניים (יפנים/הודים/סינים/אוסטרלים/אירופאים מלא מעט מדינות מוצא/קנדים/אמריקאים/אסייתים למיניהם) קשה מאד להבין מה כולם רוצים חוץ מאורז ופסטה

אני למעלה מעשור כאן

והדבר היחיד שחסר לי מבחינת מזון הוא העוגיות בוטנים של פסח. אם תתחיל לייבא אותן, אני אישית אקנה חצי טון לצריכה עצמית.

GD MEIZAMIM

New member
תודה

תודה..

JaneLame

New member
ידעתי שיש מישהו שמוכן לאכול את זה!

אחרת לא היו מייצרים. אז זה אתה?

עכשיו אני תוהה מי אוכל את העוגיות קוקוס האלה.

JaneLame

New member
כן, זה בעיה

הפיתה שמוכרים בסופר היא בסגנון לבנוני או משהו כזה, ולפיכך דקיקה ולא בשרנית מספיק.
הדבר הכי קרוב לפיתה במובן שאנחנו מכירים זה פיתה דל שומן (??!) של MISSION. לחפש את האריזה הכחול-בהיר בקולס/ווליז. סליחה על העברית הדפוקה. לא כתבתי משפט בעברית הרבה זמן.
http://www.missionfoods.com.au/en/products/bakery/pita-pockets/mission-pita-pocket-plain.aspx

JaneLame

New member
כמו כן בכל הפלאפליות מתעקשים לשים יוגורט

אבא שלי ירד לישראל אחרי ילדות אוסטרלית באלווד וקולפילד. בארץ הוא התרגל לקונספט של פלאפל עם טחינה. כשהוא בא לבקר במלבורן, הלכנו לאיזה פלאפליה על גלן הנטלי רואד והם שמו רוטב יוגורט עם שום. ביקשנו טחינה ואין. "במזה"ת מפטרים אותך מהחמאס אם תופסים אותך שם יוגורט בפיתה", הוא אמר.

pixie66

New member
אהבתי את המבטא שלך

הזכרת לי שהתקשרו איתי מבית חב״ד להזמין אותנו לסדר ב Freo
תבואי לסדר?

למעלה