ייצור חיידקים וירוסים ובעלי חיים.

ייצור חיידקים וירוסים ובעלי חיים.

באם אפשר לייצר (לא להנדס)וירוסים חיידקים או בעלי חיים?

להנדס זה הנדסה גנטית ממשהו חי,

לייצר זה לקחת חומרים דוממים (כמו "שקרה" בתהליך אבלוציוני) ולהפוך אותם לייצור חי.

גוססי2

New member
לא כרגע

וספק אם הדבר יעשה בעתיד גם אם הוא אפשרי באופן עקרוני. אין שום סיבה לעשות דבר כזה ללא הצדקה כלכלית או מדעית.

ובכן הצלחנו לייצר אחד פסלון של יהוה

אחד של עשתורת ואם נרצה נפיח בהם חיים. "בראשית נברא יהוה בצלמנו ובדמותינו כי היינו נבערים מדעת". ספר זובראשית.

גוססי2

New member
כיום אנו יודעים כיצד לבצע...

מניפולציה גנטית (Genetic Manipulation) המאפשרת לנו, לדוגמה, לשנות את גדלם של גרגרי תבואה במטרה להגדיל את תפוקת המזון. בעתיד ניתן יהיה להשתמש בטכנולוגיות ממין זה כדי לחסל מחלות גנטיות או לשם ייצור איברים מלאכותיים לצרכי השתלה.

אין דבר שאין לו פתרון מדעי.עכשיו או

בעתיד. אתם מנסים לדכא את המדע והקדמה. הדת שלכם היתה הווה ותהיה תמיד מעצור בפני קדמה. בשביל זה ורק בשביל זה היו מלחמות. בגלל היהוה שלך וזונתו עשתורת ונציגיהם הסרסורים נהרגו במהלך ההיסטוריה מאות-מיליונים.

חשבתי שכבר נרגעת, מוטציה עלובה.

פיך המזוהם מראה מה קורה למי שהחליט לנהל מלחמת חורמה בקודשי ישראל.

אין דבר שאין לו פתרון מדעי.עכשיו או

בעתיד. אתם מנסים לדכא את המדע והקדמה. הדת שלכם היתה הווה ותהיה תמיד מעצור בפני קדמה. בשביל זה ורק בשביל זה היו מלחמות. בגלל היהוה שלך וזונתו עשתורת ונציגיהם הסרסורים נהרגו במהלך ההיסטוריה מאות-מיליונים.

saar7650

New member
"כוחי ועוצם ידי עשו לי החיל הזה"...

מכיר את המשפט??? "אין דבר שאין לו פיתרון מדעי" זהו משפט שמרומם את האדם מעל לכל- ובייחוד מעל (או משווה אותו) לבורא עולם... אין בינתיים תשובה לשאלה כיצד נוצרו ח-י-י-ם עלי אדמות??... כלומר- איך נהפך יצור דומם לחי? יש לנו כל כך הרבה ללמוד לחקור לדרוש ולשאול ולא כל דבר אנחנו יודעים. דבר נוסף- אני מבקש להפסיק את ניבולי הפה!!! אנחנו לא מקללים אתכם ואת אמונתכם (או אי אמונתכם) אז אל תקללו אותנו ואת אמונתנו.

ואנחנו בסה"כ מגיבים לשפתם הדלה של

מחב"תים. ובכן איחן צורך לרומם את האדם מעל בורא עולם כי אין דבר כזה בורא עולם לכן אין ממה לרומם. אם קראת את דברי אמרתי "פתרון מדעי היום או בעתיד". כן יש תשובות לאיך נוצרו חיים ע"פ כדור הארץ, רק שאתה ובני מינך מסרבים להבין.

saar7650

New member
יש גם דיונים יותר נורמליים...

נטולי נאצות וקללות. לגבי העניין- שמתי לב שאמרת כי יהיה פיתרון מדעי בעתיד ורק ציינתי את הראיה שלי כלפי אותו משפט שטוען כי המדע יוכל להגיע ולעשות כל אשר יעלה על רוחו- בעתיד... לגבי "אין דבר כזה שיש בורא"- אין אף אדם שהוכיח כי אין בורא. וזה ש-לדעתך- לא הוכיחו כי יש בורא- לא אומר שבאמת אין בורא... אולי רק אין הוכחה מספקת בשבילך למציאות בורא. "יש תשובות לאיך נוצרו חיים"... נו... אני מוכן לשמוע איך הפך דומם לחי??? בתיאורית האבולוציה.

יש לך טעות כבדה

טעות זו מאפיינת רק חרדים שכן הם נגד ידע ומדע. האבולוציה לא מנסה להסביר היווצרות חיים מדומם. האבולוציה מסבירה כיצד התפתחו צורות חיים מורכבות מצורות חיים פשוטות. באשר להיווצרות חיים מדומם, ראה כאן.

תשובה לשאלתך

בפורום חופש מתנהל בימים האחרונים דיון שבו שאלו המחב"תים שאלות רבות על האבולוציה וגם קיבלו תשובות. ראה שם.

שרשורים לדוגמא:

264&msgid=15277314 target=_blank>1 2 3 ועוד הרבה... תוכל לעלות בעצמך נושאים שלא דנו בהם.

למעלה