יישום הסוד בחיי

sabinac

New member
יישום הסוד בחיי

אני שמה לב לכך שכאשר אני מיישמת את הסוד על דברים קטנים-הוא עובד! לעומת זאת, יש לי גםמשאלה ורצון לדבר גדוליותר-שזה לזכות בסכום כסף מאוד גדול-וכנראה שליקום לוקח זמן רב יותר להגשים דברים גדולים(מיותר לציין שאני עושה את כל הדברים הדרושים ע"פ הסוד). אני מאוד מאוד סומכתעל האמונה היומיומית שלי-כליום אני מאמינה בהתגשמות המטרה שלי ומשתדלת להתנהג בצורה שהייתי מתנהגת כאשר היא הייתה מתגשמת. אני נחושה מאוד באמונתי ולא נותנת ל"זמן" לייאש אותי כי אני ממש מרגישה את התקרבות הגשמת הרצון שלי ומאמינה-מילת המפתח היא אמונה ונחישות!

57345

New member
מצטרף לעניין

כל יום יש לי לפחות שני מקרים שקורים באורך "פלא" והסוד זה הסיבה וגם במטרות קטנות! וכמוך, בדברים היותר גדולים לא קרה לי עדיין דבר! אני חושב שכל עוד את בגישה הזאת "אני ממש מרגישה את התקרבות הגשמת הרצון שלי" זה מעולה לדעתי את קרובה מאוד :] אבל כמוך, אני גם אשמח לשמוע תגובות בונות ועוזרות יותר מזו שלי!

kikona126

New member
אני חושבת שברגע

שאנחנו מגדירים דברים כגדולים, אנחנו יוצרים התנגדות. וזאת בעצם הבעיה שלנו. ברגע שמשהו נחשב לגדול עלי, הוא נחשב כבלתי אפשרי להשגה... פה הייתי ממליצה על שינוי הגישה

kikona126

New member
לא נמחקה הודעה שלך

בשרשור זה. במידה ויש לך תלונות או הערות, אני מבקשת שתפנה אותם במסרים. בכל מקרה לא נמחקה הודעה שלך משרשור זה. אם תתעדכן בהודעות שלי מהפורום, יש תקלה בפורומים והודעות נעלמות כבר כמה זמן...

למעלה