איזה סוג עץ? מה הייעוד? שמש? חוץ? גשם?יש לי משטח עץ של 4 מר כשהתקינו אותו לא יישמו עליו לכה כדי שתגן עליו. הוא היה בשימוש מזה כשנה.
אני רוצה למרוח עליו לכה.
באילו חומרים עליי להשתמש? יש צורך לבצע הכנות לפני מריחת הלכה? אם כן, אילו?
אודה לרשימת חומרים.
כדאי מאד ללטש היטב. בטוח שהעץ ספג "כל מיני" החל בנוזלים וכלה בשומנים. לכה לא תתפוס עליו כראוי, וגם ליטוש שטחי לא בטוח שיועיל...תודה על התגובות.
אתה צודק משה, העץ צבר לכלוך והשחיר ורק עם שפשופים של סמרטוט לך זה בערך יורד.
העץ עצמו מיועד לשימוש בתוך הבית/ חדר תליית כביסה/כביסה.
אני מניח שהעץ הוא אורן. ולא עבר שום הכנה ושום טיפול. פשוט, באו, חתכו והתקינו AS IS.
אם אשאיר את העץ כפי שהוא, אילו נזקים יכולים להיגרם? רקבון? מבחינה בטיחותית יכולה להיות בעיה?
אם האזור יבש רוב הזמן, לא צריכה להיות שום בעיה.תודה על התגובות.
אתה צודק משה, העץ צבר לכלוך והשחיר ורק עם שפשופים של סמרטוט לך זה בערך יורד.
העץ עצמו מיועד לשימוש בתוך הבית/ חדר תליית כביסה/כביסה.
אני מניח שהעץ הוא אורן. ולא עבר שום הכנה ושום טיפול. פשוט, באו, חתכו והתקינו AS IS.
אם אשאיר את העץ כפי שהוא, אילו נזקים יכולים להיגרם? רקבון? מבחינה בטיחותית יכולה להיות בעיה?
לא ראינו. אין צילומים... העץ השחיר.. קשה לדעת.אם האזור יבש רוב הזמן, לא צריכה להיות שום בעיה.
לא יודע.. לא ראיתי... וזה כמובן תלוי גם ב"ידיים" של המפרק. אבל אולי אפשר ללטש עם מלטשת ידנית במקום? אין לי מושג...מצער שאתה סומך על בעלי מקצוע ומשלם ממיטב כספך ולבסוף מקבל עבודה רשלנית.
כמה מורכב יהיה לפרק את "הבמה" ולהתקינה מחדש? לבעלי חוש טכני בסיסי +
אן יש לך מברגה ואם תסמן כל לוח, אין בעיה. פרק ותרכיב בשאיפה לאותם חורים."פירוק" - שחרור ברגים וקורות עץ, והתקנה לפי אותה מידה באותם חורים או ליד
בכל מקרה, אם אתה כבר לוקח את הלוחות לליטוש, לטש קודם בגס ואחרי זה תעבור לעדין. (נניח להתחיל בנייר 80 ולסיים ב-200 אם יש גישה לזה.אן יש לך מברגה ואם תסמן כל לוח, אין בעיה. פרק ותרכיב בשאיפה לאותם חורים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.