יישמע מצחיק אבל אני צריך מתכון למרק עוף
התחלתי להכין ותוך כדי גיליתי שבאף אתר אין הנחיה האם הסיר צריך להיות סגור או פתוח במהלך הבישול. זה מרגיז כי אם טעיתי אז הכל הלך...
בנוסף, מכל המתכונים בחרתי לקרוא ראשון ולעבוד לפי המתכון שבאתר 10 דקות, והתברר לי שכל האתרים האחרים סותרים את מה שכתוב בו. הכוונה לקיפוי הקצף. במתכון שעשיתי אין בכלל קצף והבנתי שזה בגלל ששאר הרכיבים סופגים אותו. האם זה בסדר ולא מדובר בקצף מזיק? כנראה שכל מה שעשיתי ייזרק לזבל אבל לפעם הבאה אשמח לקבל מתכון פשוט למרק עוף.
תודה רבה לעונים
התחלתי להכין ותוך כדי גיליתי שבאף אתר אין הנחיה האם הסיר צריך להיות סגור או פתוח במהלך הבישול. זה מרגיז כי אם טעיתי אז הכל הלך...
בנוסף, מכל המתכונים בחרתי לקרוא ראשון ולעבוד לפי המתכון שבאתר 10 דקות, והתברר לי שכל האתרים האחרים סותרים את מה שכתוב בו. הכוונה לקיפוי הקצף. במתכון שעשיתי אין בכלל קצף והבנתי שזה בגלל ששאר הרכיבים סופגים אותו. האם זה בסדר ולא מדובר בקצף מזיק? כנראה שכל מה שעשיתי ייזרק לזבל אבל לפעם הבאה אשמח לקבל מתכון פשוט למרק עוף.
תודה רבה לעונים
