יישמתי את עניין סטפ 1+2 על קופסאת

עינתפ

New member
יישמתי את עניין סטפ 1+2 על קופסאת

עץ לטישו. צבעתי והדבקתי תמונות לא על כל הקופסא. שכבה 1 של סטפ 1 לאורך, אחרי שעה בערך שכבה של סטפ 2 לרוחב, בדיוק כמו שאביבה רשמה. אבל, אני בערך 3 שעות אחרי ישנם פיצוצים קטנטנים צריך להסתכל קרוב בשביל לראות, ואילו על שכבת הצבע ישנו מקום שיש בו פיצוצים גדולים ויפים ורואים אותם. אז השאלות, האם צריך לתת להם עוד זמן. האם גם על שכבת הצבע אמור להיות פיצוצים? כדאי לעשות שוב את התהליך עם הסטפ, בכלל אפשרי? תודה

av_i_va

New member
2 טעויות../images/Emo140.gif

טעות ראשונה, שכפי הנראה לא מרחת מספיק סטפ 1 שהוא הגורם לגודל הפיצוצים. הפעם יש גורם נוסף, וזה גורם הזמן. למרוח סטפ 2 אחרי שעה???? אין מצב שבשעה החומר הראשון מתייבש מספיק, אפילו לא בשמש. ממתינים 12-24 שעות לפחות אם רוצים פיצוצים גדולים. לשאלתך: לא. לא יעזור לך לחזור שוב על התהליך. אבל בפעם הבאה זה יצליח יותר. בטוח.

hoggle

New member
לא מדויק (סליחה שאני סותרת

את המסטר...) אבל בסדנאות שאני מעבירה אין זמן לחכות 1-24 שעות ולכן אנחנו מחממים בעזרת מפזר חום את המשטח והוא מתייבש ככה יופי, ואם אין ברירה, שמש חזקה בהחלט יכולה תוך שעה לייבש. הבעיה היתה כנראה שלא שמת מספיק סטפ1.

עינתפ

New member
זהו, אז הייתי בחנות ברמת ישי ששם

קניתי השלמות למגש שאני מביאה מתנה והמוכרת באמת הסבירה לי שכנראה לא שמתי מספיק סטפ 1, כי ישנם מקומות שראיתי שיש שכבה עבה אז יש פיצוצים יפים. היא גם הסבירה לי שישנה אפשרות לתקן, לצבוע שוב. נראה מה יצא מזה מחר.

av_i_va

New member
אשמח מאוד ללמוד../images/Emo140.gif

מעניין יהיה לדעת מה מתקבל ממוצר שנצבע, הודבקו עליו תמונות, עבר סטפ 1+2 ולבסוף, צובעים אותו מחדש?? באשר להערה בדבר הייבוש סטפ 1 במייבש: לא אמרתי שבלתי אפשרי. רק ציינתי שמי שרוצה לקבל פיצוצים "כמו שפיצוצים צריכים להיות" ימתין לייבוש טבעי במשך 12-24 שעות. הכל אפשרי. השאלה איזו תוצאה רוצים לקבל?

למעלה