ייתכן שמצאתי בית ???

שניקי10

New member
ייתכן שמצאתי בית ???

שוטטתי לי בגוגל ונתקלתי בפורום. אתן אמיתיות ???!!! אני מוצאת את עצמי בגילי המופלג 32
מסתובבת עם פרפרים בבטן לאחר שאני צופה בגארי המחודש ( גיליתי אותו רק עכשיו אחרי שבגיל 17 הייתי מאוהבת בו נואשות. ופתאום בעקבות היתקלות בהופעה שלהם בדיוידי הכל צף ועלה... ) אתן באמת נוסעות להופעה ???

tthanitt

New member
אהלן

נעים מאוד חני 31 :) אני דאטרהוליק :))))))) ברוכה הבאה !!

שניקי10

New member
נעים מאוד

הי חני, שמחה להכיר
. מי היה מאמין שאני ירגיש שוב פרפרים בבטן ( מלבד בהריונות
) כל היום אני צופה ביוטיוב ומזילה ריר כמו גרופרית בת 16 !!!! ממש חזרתי לילדות !!! אני צופה בתמונות שהעלתה הבחורה שהייתה בהופעה ופשוט מוריקה מקנאה

tthanitt

New member
קטעים לאחותי גם קוראים מירי

אבל אנחנו כוממי ומתל אביב :)

וולקאם וולקאם../images/Emo24.gif

נעים להכיר, אני הילה
גם את יכולה לטוס להופעה אם רק תרצי מספיק... נוכל להדריך אותך איך לרכוש כרטיסים באם תרצי... אשמח מאוד לשמוע על חוויית ההערצה שלך- מי הממבר האהוב עלייך? איזה שיר הכי אהוב עלייך? קליפ הכי אהוב? איך התחלת להעריץ אותם?? חחח סליחה על ההתנפלות
השתלבות מהנה וממכרת

שניקי10

New member
תודה לכל המברכות

האמת שאני דיי חדשה בנושא. כמו שכבר אמרתי הערצתי אותם ( אותו - גארי בארלו המדהים !!! ) כשהייתי ממש טינאיג' - עם כל המשתמע מכך, תמונות, פוטושופ שלי ושלו בחתונה שלנו ( יש לי עדיין את התמונה ... ) ואפילו פינטזתי על הילדים שלנו ( ואני מוכנה להישבע שהבן שלי יצא ממש דומה לו - בלונדיני עם עיניים כחולות , ההפך מהאמא המרוקאית שיער שחור עיניים חומות שלו....
) ומאז... גדלתי ואם מידיי פעם הייתי שומעת שיר שלהם, אז ככה בזמזום בקטנה... עד שלא מזמן נתקלתי בדיוידי שלהם של המופע Beautiful World שהסתבר לי בדיעבד שהוא ישן ( בכלל לא ידעתי שהם התאחדו ויצאו למסע הופעות ) וזהו. מאז אני פשוט מכורה. אני מתה על השיר והקליפ של Rule The World השנים עשו לו טוב כל כך שזה פשוט לא להאמין... בכל פעם שאני רואה איזה קליפ מתוך המופע אני ממש חוזרת לתקופה של אז... שזה מצרך יקר בימינו... מזמן לא הרגשתי את פרפרי ההתלהבות וההתאהבות
( טוב אם בעלי יקרא את זה - הלך עליי
). אז מה ? איך זה הולך ? ראיתי שאחת הבחורות ממש הצטלמה לידם... גם אני רוצה !!! אשמח אם תוכלו לעדכן אותי איך משיגים כרטיסים, כמה עולה פחות או יותר ואיך מגיעים לבחורה הקומבינטורית שיודעת מאיפה הם מגיעים

shiria29

New member
שמי בפייס Shiri Ravid

צרפי אותי על מנת שנוכל לצרף אותך לקבוצת take that שלנו גם שם...

הי שירי

גם אני רוצה להצטרף, חיפשתי בפייסבוק ויש שלוש שיריות רביד.איזו מהן את? או שאם בא לך בקשי ממני meital shilo

Tehi5

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo6.gif

איזה כיף, עוד מעריצת גארי! אין מה להגיד, האיש משתבח כמו יין.

natt888

New member
בהחלט מצאת בית ../images/Emo13.gif

נעים מאד , אני עינת גם בת 32.... וגם אני מעריצה של TT מגיל 15. הצטרפתי כאן לפורום ולקבוצה בפייסבוק לפני כמה חודשים ומאז הפרפרים שלי עובדים שעות נוספות בהחלט יש משהו בלהחזיר את הפרפרים האלה מלפני כל כך הרבה שנים. זה כיף להרגיש את הערצה הזאת שוב כם אני ישבתי ועדין יושבת מול הדבר הנפלא הזה בשם יוטיוב וצופה בכל הקליפים והסרטונים הנוסטלגים... (ולחשוב ששמרתי על כל הקלטות שהקלטתי לפני 15 שנה....) אני הולכת להופעה שלהם בוומבלי ב1.7 ובתקוה ללכת לעוד הופעה או 2.... אני עדין לא מאמינה שאני הולכת לראות אותם!! מי היה מאמין שאני הולכת להגשים חלום... הרי בגיל 15 ממש הייתי יכולה לבקש מאמאבא כרטיס טיסה+מלון+הופעה עם עשרות אלפי בנות. ועכשיו...... שום דבר לא עוצר אותי (חוץ מאיזה מינוס נחמד בבנק) ואני הולכת להתפרע כמו שתמיד חלמתי! אז ברוכים הבאים ותמשיכי להנות מהשיגעון המופלא הזה!

orlyshka1

New member
נעים מאד!

בעלי מוסר תודה רבה על המחמאות! (סתם....) נעים מאד, אני אורלי, שותפה לפרפרים על "אדון מושלמות" - גארי בארלו. גם אני גיליתי אותם מחדש אחרי שנים רק לפני כמעט שנתיים, ומניסיון, מאד קל ליפול בחזרה, וחזק :) אני זו שהייתי בהופעה (יחד עם חני ושירי וג'ני), היה מדהים, ואם אני יכולה, כולן יכולות :) אם את רוצה, נשמח לעזור לך למצוא כרטיס להופעה, אבל בפייס זה יותר פרקטי, תפני אלי בפייס, ראיתי שכבר הוסיפו אותך לקבוצה שלנו. אז אני זו המדוכאת שרוצה לחזור להופעה....

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נעים מאוד אני שירי
יש לנו עוד קבוצה בפייס שאת מוזמנת להצטרף- תרשמי בפייס take that israel

Hadar07

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בהחלט כיף להיות פה מקווה שתישארי ותהני איתנו מהחוויה. וגילך ממש לא מופלג כולנו פה בערך באותה סביבת גיל בגלל זה כיף שיש את המקום הזה שאפשר להרגיש חופשי להרגיש כמו בת 17 שוב חחח

MissPop

New member
ברוכה הבאה

אני נילי, 31, חולון (ממש הישרדות
) ובכל מקרה, נראה לי שהרוב כאן טסות להופעה. אפשר לברר לגבי כרטיסים דרך און טור, צריך לברר איתם מחירים ולהגיד שהגעת דרך פורום טייק ד'את. ההצעה שלהם: עבור כרטיס בלבד –10 יורו ממחיר האתר. עבור חבילה עתידית – 20 יורו הנחה. (מי שקונה כרטיס ואח"כ יוסף חבילה יהנה משתי ההנחות יחד, משמע 30 יורו הנחה סה"כ) החבילות של און.טור כוללת: טיסות העבורת למלון העברות למופע כרטיס להופעה ונציג החברה במקום. ניתן לפנות לרון גינת ולהגיד שאת מפורום טייק ד'את לפנות ל-: רון גינת | מכירות | [email protected] און.טור | טל: 1-700-70-73-93 | פקס: 03-5214769 קינג ג'ורג' 79, קומה 1, תל-אביב | www.ontour.co.il

למעלה