ייתכן??

ייתכן??

האם ייתכן שלא היו דברים מעולם [ואולי לא השקמתי עם שחר לגן] והכל פרי דמיונינו הקודח?? האם באמת יכול להיות שנשים מבתרות כל דבר לאלף חלקים ושולחות בכל שבטי ישראל כך שבסוף זה נעשה חסר טעם. האם באמת הגבר מולינו הפתיע אותנו או שמא ידענו את האמת המסריחה עליו מההתחלה והתעלמנו? או שהאשמנו טראומת ילדות, או אמא שתלטנית, פגיעת עבר, איום מנשים חזקות? האם באמת הגברים שנשים מתלוננות עליהם כאן הם כאלה כלבים, או שסתם נתנו דרור למשקיפנו הוורודים וכשהאמת הוטחה לנו בפנים היה לנו כל כך קשה להאמין שלא ראינו את זה, עד שאנחנו ממציאות אלפי דברים אחרים פרט לעובדה שאנחנו אשמות??

לצערי, זה בהחלט ייתכן

יש לנו נטייה לנתח, לרסק, לנתץ, ולשבור כל דבר לאלף רסיסים קטנים עד שכל קשר בינו לבין מה שבאמת קרה מקרי בהחלט. בנוגע לאשמה, זה לא עניין נשי. גברים ושנים נוטים בד"כ להאשים את כל העולם ואישתו ויאשימו את הכלב לפני שיאשימו את עצמם

פעמים רבות קורה לנשים...

שהן מנתחות את הדברים, שגרמו להן ללכת שבי אחרי הקסם, אבל שוכחות לנתח את הדברים, שגרמו להן להרגשה לא נעימה, או לא נוחה בחברתו. אל תשכחי, שגברים רבים יודעים לשחק עם מילים, או לקנות נשים בכסף, ונשים מוכרות את עצמן! הגבר האחרון, שיצאתי איתו, השתדל לתת לי כל מה שאבקש, יחס חם ותומך, מקום מאוד רומנטי לבילוי... הוא גם דיבר על המשכיות... אבל הוא העז ואמר: "אם חס וחלילהנתחתן..." בשבילי, גם אם הוא התלוצץ, כשהוא אמר "חס וחלילה", פה נקבע גזר הדין שלו - קשר רומנטי איתי לא יהיה לו!!! - ולא אני לא מהמחמירות, אבל יש את הדברים המשמעותיים באמת בחיים, שאני לוקחת מאוד ברצינות, ואדם שאומר לי דבר כזה, לא מתכוון באמת להמשכיות, גם אם דברים נאמרו בצחוק בלבד, זה אדם, שפוחד ממחוייבות רגשית!!! אז מה שבעצם אני אומרת זה: צריך לדעת למה כן לשים-לב ולפרק לחתיכות.

ואולי זה היה ממובכה?

לפעמים בזוגיות, במיוחד בהתחלה אנחנו מפחדים להראות יותר מדי רגשות וכוונות כדי לא להבריח את הצד השני. אולי זה היה המקרה, אז הוא העלה את הרעיון אבל עם קצת הומור בצד..

ebony

New member
זה תלוי....

כל דבר שקורה לנו קורה לנו כי אנחנו מכניסים את עצמנו לתוכו. דברים לא קורים סתם. נכון יש גברים שהם חראות אבל אנחנו טיפשות שאנחנו מתעסקות איתם מראש. נשים אוהבות לנתח אבל זה חלק מהלמידה. אנחנו שוכחים שכל דבר כזה הוא בעצם שיעור שיש לנו ללמוד ממנו משהו. יש אנשים שלא לומדים בפעם הראשונה כמוני וצריכים כמה פעמים כדי להבין מה לא בסדר. בסופו של דבר הכל הוא בעצם שיעור אחד גדול.
אבונית

למעלה