ייתכן

carmiki

New member
ייתכן

ייתכן ובעלי כלבים מסויימים המדוברים רבות בפורום היישוב , אינם מעיינים בפורום הישוב ולא יודעים על מה המהומה, לכן צריך לגשת לביתם ולפנות אליהם אישית עם כל הקובלנות נגד כלבם המשוטט, אני גרה בנחל מודיעין וישנם בעלי כלבים שלקחו ברצינות את תלונות התושבים ולא משחררים את כלבם, ויש כאלה שאולי לא שמעו על התלונות (או מצפצפים) אבל אני בטוחה שכאשר העיניין חדל מלהיות אנונימי אלא פנים מול פנים הוא יילקח ביתר רצינות. לעיניין אחר: אחת התושבות התלוננה שכלב גדול נשך את כלבה הקטן, הגודל לא קובע, אינני יודעת מי את או כלבך, אך לפני כשנה כלב קטן מאד בצבע חום מרחוב נחל מודיעין טרף את חיות הבית שלי (במקרה זה ארנבות) כולם מתו (5) למרות שהיו בכלוב סגור בחצר ביתי, לאחר מכן התקנתי שער רק כדי שהכלב הנ"ל לא ייכנס אלי לחצר ויעשה צרכיו מתוך הרגל, ניסיתי לצלמו מס פעמים אך הוא זריז ממני.

רונן ומושי--יתכן מאד ש..

כרמית צודקת ויש בעלי כלבים שלא נכנסים לפורום. צריך לידע אותם(במידה וזה לא נעשה) לגבי הרגישות של הנושא והאחריות שנמצאת בידם, כי נמאס כבר מהקטע המסריח(תרתי משמע)הזה!!!

bony 33

New member
על כלבים ובעליהם הקקרים

התברכנו בחניה ולצידה אדנית פורחת, לשמחתנו הצמחים גדלים לתפארת גם בלי שניעזר בכלבי השכנים.ולמרות זאת ישנם מספר תושבים בכפר אשר מתעקשים לעזור לנו בהשבחת הקרקע! למשל בעלת הבוקסרית מרחוב אהוד, שצועדת באופן תיאורטי עם הכלבה ובאופן מעשי הכלבה מתרוצצת במרחק רב ממנה וזה כלל לא מעניין אותה ולא פוגם בשלוותה. גם אנחנו אנשים שלווים ושלוותנו לא מתבטאה באגוצנטריות כלפי הסביבה. אנחנו דורשים ממך לא לתת לכלבתך לרמוס לנו את הצמחים וגם לא לחרבן אצלנו, זה טבעי שהיא תעשה זאת זה לא טבעי שאת תאפשרי לה לעשות זאת! אין שום סיבה שאנו נצטרך לקנות בכל פעם צמחים חדשים ולחכות שייגדלו, כמובן שאנחנו מרשים לך לתת לכלבתך לחרב את הצמחיה אצלך בגינה. אתם יוצאים לטיול עם הכלב או הכלבים שלכם? תראו לנו שאתם קשורים! ואם הצלחנו להפר במידת מה את שלוות רוחכם-דיינו! חג-חירות שמח!

טל ע

New member
כלבים חופשיים

זה עתה פגשתי בכלב החום עם סרט/רצועה אדומה סביב צוארו.חוצה לתומו את רחוב מודיעין.התרשמתי שהוא מחפש את "בעליו" או את ה"לוכד"....הוא אינו יודע שבשעת צהריים של יום שישי אין סיכוי למצא אף אחד.אגב אם אני מבין נכון זהו אמסטף מעורב והוא מאוד מסוכן... יש למישהו הסבר...(תמונות בפעם הבאה).

למעלה