יכולות פיזיות לביצוע קסמים- אין?

keton13

New member
יכולות פיזיות לביצוע קסמים- אין?

התחלתי ממש לא מזמן עם קסמים קצת...קסמי קלפים בעיקר. קסמים וטריקים רבים דורשים "להחביא" את הקלף ביד לדוגמא, ואני כבעל כף יד קטנה(יחסית לקלפים) לא יכול ממש לבצע את זה... אני מתאמן ממש הרבה, אבל גודל כף היד שלי לא מאפשרת לי להסתדר עם הקלפים. מה עושים במקרים כאלה? (ד"א, מדובר בקלפים רגילים לגמרי, קלפים למשחק שקונים בכל חנות...)

homerJsimpson

New member
תבדוק שהקלפים שלך הם בגודל ברידג'

57 מ"מ רוחב אם הם כאלה וישנה הבעייה, ואין שום סיכוי שבעולם שאתה מצליח לעשות פלורישים איתם, אז תוותר על מה שאתה לא יכול. כנ"ל לגבי טריקים- אם גם אחרי המון אימונים זה פשוט לא עוזר, אז תוותר על הטריק, או שתמצא דרכים אחרות, זה תמיד מומלץ.

keton13

New member
אממ כן זה 57 בערך...

עוד שאלה, מה זה בדיוק קלפי בייסקל? (משהו כזה) מה הם שונים מהברידג'?

d r u m a n

New member
ב 3 מילים מסכמות

יותר נוחים לעבודה... שמע לדעתי זה עניין של אימון... הפאלם שלי בהתחלה היה נראה כמו אגרוף כמעט... ולאט לאט לומדים איך לתפוס אותו בצורה הנכונה... אגב זה מתקשר אבל שמעתי סיפור על איזה קוסם אחד שהיד שלו הייתה ממש ממש קטנה שהקלף בלט תמיד מכל הצדדים אבל הוא מצא פתרונות בעזרת זויות מסויימות (הקלף עדיין בלט אבל נחסם לראיה ע"י זווית מתאימה) תנסה את זה!

homerJsimpson

New member
התבלבלת קצת

לקלפים יש שני גדלים עיקריים- גודל ברידג' (57 ממ רוחב) וגודל פוקר (62 ממ רוחב). קלפי בייסיקל זה סוג של חפיסת קלפים מאוד פופולרית, שאותה מייצרת חברת הקלפים של ארה"ב. הם מאוד נוחים לעבודה, לכן המון קוסמים מעדיפים אותם. יש כאלה שמעדיפים דווקא את קלפי ה- tally ho, אבל את זה אתה תחליט.

keton13

New member
מה ההבדל ביניהם לקלפים הרגילים?

מה גורם להם להיות יותר נוחים?

למעלה