יכולים לקרוא לי נאד נפוח או ניהליסט או פוזטיביסט לוגי

Lucifer LightBringer

Well-known member
אבל עד שלא רואים את החלקיקים האלה, האנטי חלקיקים, ההיגסים הוירטואלים והממשיים, מיתרים ולולאות במו עיננו הם לא קיימים, הם בסה"כ כלי מתמטי לתיאור מה שמתרחש שם.

במילים אחרות מסע בזמן אחורה בלתי אפשרי בדיוק כשם שאין אף חלקיק או אנטי חלקיק שנעים אחורה בזמן.
אין יותר מיקום אחד.

כל השאר זה בלבולי ביצים ללא תוכן...

דורי 1981

Well-known member
וחלאס עם לבנות עוד מאיצי חלקיקים... הם עוד עלולים לפוצץ שם משהו הפיסיקאים האלה...
חבר טוב שלי היה שותף בפרויקט כזה במכון ויצמן (ואחרי זה באוניברסיטת בן גוריון) לפני שעזב לארה"ב ב-2015 . באמת היו לו נטיות פירומניות, במחשבה לאחור.

Lucifer LightBringer

Well-known member
חבר טוב שלי היה שותף בפרויקט כזה במכון ויצמן (ואחרי זה באוניברסיטת בן גוריון) לפני שעזב לארה"ב ב-2015 . באמת היו לו נטיות פירומניות, במחשבה לאחור.
אני הכי רחוק ממעבדה שיש....
אני רק יודע שבבריטניה ואולי גם באירופה אפשר ללמוד לתואר ראשון במתמטיקה ופיסיקה בלי המעבדות, בדיעבד זה משהו שהייתי צריך לחשוב עליו. לא חשבתי שהמעבדות האלה יהיו הקורסים הכי משעממים בתואר.

אני זוכר שלפני שהתחלתי ללמוד הסתכלתי על אתר הסילבוס של המעבדות אבג, וחשבתי לעצמי שמדובר בנושאים מעניינים (אפילו הייתי מוכן לפצל לתואר כפול ולא משולב), בסוף החלטתי חלאס המעבדות האלה סתם גוזלות את הזמן שלי ואני לא אעשה תואר ראשון כפול אלא אסתפק במשולב.

זה כנראה החרטה היחידה שלי בנוגע לתואר הראשון שעשיתי.

דורי 1981

Well-known member
פוליטיקה זה לא בשבילי, יותר מידי מושחת לטעמי.
ולבנות מכונת זמן... טוב, זה ייקח עוד זמן. (יש שיאמרו שכבר עשיתי את זה בעתיד...) :-D
האמת היא שממש הנדסו לנו את התודעה וניסו להפוך אותנו למרקסיסטים. ממש מעוז השמאלנות. במזרח תיכון דווקא נתנו לי כלים חשובים, לנתח בצורה מושכלת את מה שקורה במזרח התיכון. החיסרון היחיד הוא שזה ע"ס העבר. עוזי רבי, שהיה ראש החוג שלי ולימד אותנו על המפרציות, מופיע הרבה בטלוויזיה. גם פרופ' זיסר (מומחה לסוריה) שכותב בישראל היום הוא קליבר. כרמית ולנסי שלמדה איתי היא חניכה של זיסר והיא ב-INSS. ענבל נסים שלמדה איתי מומחית בענייני תימן והחות'ים. ויש עוד, מרצים ותלמידים לשעבר.

Lucifer LightBringer

Well-known member
דרך אגב מתברר שהחזירו את תיקים באפילה לעוד עונה...

האם כל הרעיונות הטובים נגמרו?
צריך לשמר את הדימיון, כי גם ככה: Reality is stranger than Fiction...

למעלה