יכול להיות שאני טיפשה אך עדיין לא הבנתי את משמעות השם ניפ/טאק יש איזה מתנדב שמוכן להסביר לי?
N noooga New member 9/6/05 #1 יכול להיות שאני טיפשה אך עדיין לא הבנתי את משמעות השם ניפ/טאק יש איזה מתנדב שמוכן להסביר לי?
R Rachel47 New member 9/6/05 #2 ../images/Emo15.gif ניפ לחתוך טאק לתחוב וזה מה שמנתחים פלסטיים עושים בעצם שם כריזמטי מאוד
T THE HELL BOY New member 9/6/05 #8 ../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif זה הדבר הכי שפוי שעשו עם סידרה בערוץ 22.
R Rachel47 New member 9/6/05 #9 חחחח מזכיר לי ../images/Emo15.gif שזה נחמד גם בסרטים שלא משנים את השם כמו "קולד מאונטיין" למשל (או "שרק" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
חחחח מזכיר לי ../images/Emo15.gif שזה נחמד גם בסרטים שלא משנים את השם כמו "קולד מאונטיין" למשל (או "שרק" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
F Free Lancer New member 9/6/05 #10 מר ומרת סמית' ../images/Emo6.gif גאדדדדדדדדדדדדדדד מפגרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה לא אדון וגברת סמית'!? או שחבר שלי עבד עליי בכל מקרה, היו צריכים להשאיר "סין סיטי"
מר ומרת סמית' ../images/Emo6.gif גאדדדדדדדדדדדדדדד מפגרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה לא אדון וגברת סמית'!? או שחבר שלי עבד עליי בכל מקרה, היו צריכים להשאיר "סין סיטי"
R Rachel47 New member 9/6/05 #12 נכון...אבל אז זה היה נשמע כמו ../images/Emo15.gif צ'יינה טאון ("סין סיטי") למרות שעיר החטאים זה באמת כבר בעעעעעעעעעעעע מר ומרת סמית' הם לא נורמליייייים
נכון...אבל אז זה היה נשמע כמו ../images/Emo15.gif צ'יינה טאון ("סין סיטי") למרות שעיר החטאים זה באמת כבר בעעעעעעעעעעעע מר ומרת סמית' הם לא נורמליייייים
L LemonLimeLilach New member 10/6/05 #13 למי אכפת איך קוראים לזה בעברית העיקר שזה מגיע אלינו מהר ולא אחרי שלושה חודשים!