יכול להיות שאני לא מרזה

אתי@

New member
יכול להיות שאני לא מרזה

כי הגוף שלי מרגיש שהוא צריך לשמור עודפים ל"שעת חירום" ולכן לא מפרק את השומנים? (אני מניקה) אני כבר ממש מיואשת, כמעט חודשיים מהלידה וחוץ מהירידה המשמעותית מייד אחרי הלידה אני תקועה. בשבוע האחרון אכלתי יותר ממה שצריך מהייאוש, כי אם ממילא אני לא יורדת אז מה הטעם לשמור?
|אייקון_של_תפוזון_מלקה_את_עצמו)

ot123ot

New member
אל יאוש והכי חשוב לא להתחיל לאכול

הרבה, אני באותו מצב, חודשיים אחרי לידה, וכמובן שעוד לא ירדתי כלום (90 גרם) כעיקרון ההנקה לא ממש גורמת לירידה משמעותית במשקל (לדעתי היא אפילו גורמת לבעיה בחילוף החומרים) אבל אל דאגה במידה ותעשי ספורט אז תרדי יותר מהר, אני עושה ספורט והתחלתי לרדת במשקל, וגם החילוף חומרים שלי משתפר. אני מציעה לך לשמור ואם את יכולה אז תעשי ספורט, אל דאגה כפי שכולם אומרים לי זה ירד בהמשך, אל לנו לשכוח שעלינו את כל המשקל בתשעה חודשים אז לא יורדים את הכול בחודשיים. בהצלחה

אתי אתי

New member
כן...../images/Emo4.gif

מסכימה עם כל מה ש ot123ot כתבה. העניין הוא שאוכל זה הרבה מעבר לעליה/ירידה במשקל. כשאנחנו בולסות אנחנו מרגישות רע עם עצמנו גם אם לא עלינו. יש לנו מספיק עם מה להתמודד כאמהות טריות, בשביל מה צריך עוד זירה? לפחות שעם האוכל יהיה בסדר...

אתי@

New member
ה"כן" זה תשובה לשאלה שלי ?

כלומר - יכול להיות שאני לא מרזה כי הגוף שומר על שומנים לשעת חירום ?

אתי@

New member
וברור שלא צריך לבלוס ../images/Emo13.gif

סתם הייתי מיואשת והיתלה לפני עוגת יום הולדת של בעלי

אתי@

New member
זה מעודד

כי זה אומר שיש לי עוד סיכוי לרדת בלי דיאטת חסה ומלפפוןנים

liat ליאת

New member
איך זה מוכר לי...

אצלי עד שלושה חודשים אחרי הלידה, כמה שניסיתי לשמור ולעשות ספורט - לא הצלחתי להוריד אפילו גרם אחד. את עוד לא חודשיים מהלידה, כך שאל תתייאשי. זה יגיע

למעלה