יכול להיות שאני מדחיקה משהו??

יכול להיות שאני מדחיקה משהו??

בזמן האחרון עולה לי זכרון בראש.... ולאט לאט אני מנסה לנתח אותו,אני יתאר לכם.... בגיל 14 (לפני 4 שנים) נסעתי עם חברה למצעד האהבה (או הגאווה... לא ממש זוכרת..קיצר מצעד!) זה היה בטיילת של ת"א ואח"כ היתה מסיבה,איפה שהמצעד הסתיים.. רקדנו,נהנו,היה כיף! באיזשהו שלב נראה לי שבסביבות 2 בלילה,כבר נמאס לנו ורצינו לחזור. לא הצלחנו לתפוס מונית (או משהו כזה.. לא בדיוק זוכרת) והחלטנו לתפוס מונית שרות לתחנה מרכזית ומשם לקחת מונית. עלינו למונית שרות - על כל הספסלים ישבו ילדים חוץ מהספסל השני הכפול שישב עליו שיכור רומני... נאלצנו לשבת על הרצפה,היא היתה מאחורי,אני הייתי על הרצפה לי השיכור.... פתאום הרגשתי את היד שלו על החזה שלי,במעין ליטוף כזה,לא מונחת במעין "טעות" אלא בכוונה תחילה.... (יש לי בחילה רק מהמחשבה על זה....
בא לי להקיא..) קפצתי,צעקתי עליו "יא חתיכת סוטה תעזוב אותי! תורידו אותו מהמונית!!" הנהג לא הסכים אז צרחתי עליו שיעצור עכשיו ויוריד אותי!! שייתן לי לרדת.. הוא הסכים.. כולי בכיתי הרגשתי כמו במן סרט כזה... לא יודעת למה אבל לקחתי את זה מאוד מאוד קשה,נכון זאת לא הטרדה מינית,אבל אני פוחדת אני ממש פוחדת שעברתי משהו שהייתי קטנה והנגיעה הזאת הרעידה משהו בתוכי.. אני לא מצליחה להבין מה.. לפעמים יש לי תמונות בראש של פחדים של רגשות של גועל של נגיעות,אבל אני לא יודעת.. אני חושבת שאני משתגעת! הדבר הזה כאילו היווה בשבילי טריגר על משהו שאני בכלל לא יודעת אם קרה... התמונות האלה פתאום קפצו לי לראש... לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה,אבל איכשהו הרגשתי שייכת לפה... אני מצטערת.

אל תתנצלי יקירה../images/Emo24.gif

קודם כל מה שהגבר הזה עשה זו כן הטרדה מינית, ולחוצפה שלו והגועל שחשת הצטרפה גם ההשפלה שבסוף את זו שירדת מהמונית במקום שייעשה צדק והחלאה יעוף החוצה. כל אלה מתערבבים יחד ומשאירים עבור כל אחת שחווה את זה תחושה של גועל וכעס ופחד לזמן רב בין אם היא חוותה משהו כזה בילדותה אבל בהחלט גם אם לא, הרגשות שלך לגיטימיים ומוצדקים. עכשיו אני רוצה שתחשבי על משהו - את לא שתקת, צעקת עליו, חלק מהנשים שותקות ואת היית אמיצה וחזקה וצעקת עליו וגם העובדה שירדת מהמונית מוכיחה שאת בחורה חזקה ומלאת אופי, צר לי במיוחד שנאלצת לרדת מהמונית בשעת לילה כ"כ מאוחרת, אני מקווה שחברתך ירדה איתך ושהסתדרתן בהמשך. לאותו גבר היה אסור בשום אופן לעשות את מה שהוא עשה ובהחלט ניתן להתלונן עליו במשטרה משום שהוא לא רק סוטה אלא גם יש לזכור שהיית קטינה ייתכן ומדובר בפדופיל. אני ממליצה לך בחום לפנות לסיוע לנשים שעברו הטרדה או תקיפה מינית מכל טלפון: 1202 יש שם נשים שיודעות היטב לסייע לנערות שעברו דבר כזה.

זאת לא תקיפה מינית....

אי אפשר בכלל להשוות את זה לתקיפה מינית... עכשיו תקיפה מינית זה מישהו שאומר לך כוסית... זה בכלל לא משתווה לקריטריונים במה שבנות עברו ובגלל זה אין לי אומץ לפרסם את זה בפורום של נפגעות תקיפה מינית,כי אני ירגיש מושפלת לידן... חוצמזה העניין זה לא מה שהיה,אלא מה שזה הביא איתו... אני נלחצתי כל כך נלחצתי והיתה לי הרגשה של "הנה זה יחזור על עצמו" אבל הקטע שאני לא יודעת מה יחזור על עצמו!! אני לא יודעת אם אני מדחיקה משהו!!! כאילו מה שהיה לפני 4 שנים האלה בי מחשבות שמשהו כבר קרה.. אבל אני לא יודעת אם כן או לא... זה מה שמפריע לי! לגבי הרומני השיכור הזה.. כן היו צריכים להוריד אותו מהמונית,והנהג מונית... what comes around goes around הוא כבר יקבל את המגיע לו מלמעלה!! אין לי שום תחושות כלפי האנשים האלה חוץ מגועל... אבל מה שמטריד אותה אלו המחשבות שהנושא הזה העלה בי.. והעובדה שפתאום נזכרתי בזה..... אני לא כותבת את הדברים האלה סתם... יש בי אינטואיציה מאוד מאוד גבוהה ואני יכולה להרגיש דברים (אני יודעת שזה נשמע מופרך! גם אני לא האמנתי בהתחלה...) ובדר"כ דברים שאני מרגישה יוצאים נכונים....

בוזיקית

New member
אני מזועזעת. המקרה הזה הותיר בך

רשמים שנחרטו בך ואת מקשרת את זה אינטואיטיבית למשהו אחר שאולי קרה ואולי לא. למה זה מזכיר לי כל כך את עצמי? לא, אני לא רוצה להכנס לזה, רק לומר לך שזה שווה בירור וטיפול מעמיק.

למעלה