צללית של אור
New member
יכול להיות שאני מדחיקה משהו??
בזמן האחרון עולה לי זכרון בראש.... ולאט לאט אני מנסה לנתח אותו,אני יתאר לכם.... בגיל 14 (לפני 4 שנים) נסעתי עם חברה למצעד האהבה (או הגאווה... לא ממש זוכרת..קיצר מצעד!) זה היה בטיילת של ת"א ואח"כ היתה מסיבה,איפה שהמצעד הסתיים.. רקדנו,נהנו,היה כיף! באיזשהו שלב נראה לי שבסביבות 2 בלילה,כבר נמאס לנו ורצינו לחזור. לא הצלחנו לתפוס מונית (או משהו כזה.. לא בדיוק זוכרת) והחלטנו לתפוס מונית שרות לתחנה מרכזית ומשם לקחת מונית. עלינו למונית שרות - על כל הספסלים ישבו ילדים חוץ מהספסל השני הכפול שישב עליו שיכור רומני... נאלצנו לשבת על הרצפה,היא היתה מאחורי,אני הייתי על הרצפה לי השיכור.... פתאום הרגשתי את היד שלו על החזה שלי,במעין ליטוף כזה,לא מונחת במעין "טעות" אלא בכוונה תחילה.... (יש לי בחילה רק מהמחשבה על זה....
בא לי להקיא..) קפצתי,צעקתי עליו "יא חתיכת סוטה תעזוב אותי! תורידו אותו מהמונית!!" הנהג לא הסכים אז צרחתי עליו שיעצור עכשיו ויוריד אותי!! שייתן לי לרדת.. הוא הסכים.. כולי בכיתי הרגשתי כמו במן סרט כזה... לא יודעת למה אבל לקחתי את זה מאוד מאוד קשה,נכון זאת לא הטרדה מינית,אבל אני פוחדת אני ממש פוחדת שעברתי משהו שהייתי קטנה והנגיעה הזאת הרעידה משהו בתוכי.. אני לא מצליחה להבין מה.. לפעמים יש לי תמונות בראש של פחדים של רגשות של גועל של נגיעות,אבל אני לא יודעת.. אני חושבת שאני משתגעת! הדבר הזה כאילו היווה בשבילי טריגר על משהו שאני בכלל לא יודעת אם קרה... התמונות האלה פתאום קפצו לי לראש... לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה,אבל איכשהו הרגשתי שייכת לפה... אני מצטערת.
בזמן האחרון עולה לי זכרון בראש.... ולאט לאט אני מנסה לנתח אותו,אני יתאר לכם.... בגיל 14 (לפני 4 שנים) נסעתי עם חברה למצעד האהבה (או הגאווה... לא ממש זוכרת..קיצר מצעד!) זה היה בטיילת של ת"א ואח"כ היתה מסיבה,איפה שהמצעד הסתיים.. רקדנו,נהנו,היה כיף! באיזשהו שלב נראה לי שבסביבות 2 בלילה,כבר נמאס לנו ורצינו לחזור. לא הצלחנו לתפוס מונית (או משהו כזה.. לא בדיוק זוכרת) והחלטנו לתפוס מונית שרות לתחנה מרכזית ומשם לקחת מונית. עלינו למונית שרות - על כל הספסלים ישבו ילדים חוץ מהספסל השני הכפול שישב עליו שיכור רומני... נאלצנו לשבת על הרצפה,היא היתה מאחורי,אני הייתי על הרצפה לי השיכור.... פתאום הרגשתי את היד שלו על החזה שלי,במעין ליטוף כזה,לא מונחת במעין "טעות" אלא בכוונה תחילה.... (יש לי בחילה רק מהמחשבה על זה....
![](https://timg.co.il/f/Emo10.gif)