יכול להיות שאני מכורה לפורנו?

ליהי1606

New member
יכול להיות שאני מכורה לפורנו?

עד לפני חצי שנה לא הייתי יכולה לשמוע על כך.. אני יראה פורנו ? מה פתאום..! איזה עיניין יש לי בלראות אנשים עושים סקס בלי להרגיש זאת בעצם?
אבל האקס שלי היה אוהב לשים סרטים במהלך האקט שלנו .. ולא סירבתי לו כי הוא אהב את זה. אבל לפני שבועיים הייתי שיכורה נורא ..ולבד ואמרתי אולי זה יעזור לי להגיע לסיפוק עם עצמי? הרי כולן עושות את זה..
והחלטתי לחפש סרטי פורנו באינטרנט.. הפכתי את האינטרנט וחיפשתי אתרים חינמים כי לא היה נשמע לי הגיוני לשלם באינטרנט על סרטים (יש המון אתרים בתשלום).
אבל לא מצאתי בהם עיניין ואז נכנסתי לאיזה אתר והתבקשתי לשלם דולר להתנסות בלבד ואז אפשר לבטל.
אז כמובן ששילמתי.. אמרתי דולר אחד בשביל הסיטואציה והמצב שהייתי... ומעולם לא ראיתי סרטים כאלה מטורפים..!!!
מאז כל כמה ימים אני מתחברת לאתר מחדש , והם מחדשים סרטים על בסיס יומיומי ואני פשוט לא מפסיקה עם זה ..מה לעשותתתתת????

prostatefun

New member
א. כן

ב. התמכרות זו הגדרה תפקודית. אם זה לא מפריע לך לחיים וזה לא גורם לך עצב או תסכול זו לא התמכרות אלא אהבה גדולה

ג. גם אני מאד אוהב פורנו.
מה רע?

dare devil ית

New member
יכול להיות

שזה קידום ?
עוד מעט תבוא תגובה מיוזר חדש שאף פעם לא כתב פה ויבקש לינק לאתר
ואז יהיה פה לינק שכל מי לוחץ עליו מיצר תשלום קטן למן דהוא?

סתם השארה מטורפת שכזו

יכול להבין אותך .. פעם אחת גם אני חשדתי ככה במשתמש
שהעלה פוסט שהיה פרסומי מוסווה ושרון נתן לי בראש על זה

Sharoman

New member
אילו היית מכורה היית נכנסת לאתר בתדירות הרבה יותר גבוהה

starmed69

New member
שלום ליה, יש לא מעט דרכים להגיע לאורגזמות עוצמתיות

לכל אישה יש משהו אחר שמדליק אותה ומעורר אותה מינית, זה יכול להיות סרט פורנוגרפי, נשיקות, ליטופים, גסויות או כל דבר אחר הכי חשוב שתרגישי בנוח עם עצמך והגוף שלך.
אם את רוצה להגביר את התחושות במהלך אוננות או אקט מיני כדאי שתקראי את הכתבה הזו:
https://www.doctordrai.co.il/female-sexuality/female-orgasm/

seymore butts

New member
לא מכורה לפורנו

אבל בהחלט פראיירית. קל למצוא באינטרנט חומרים בחינם, והכל חוקי ולא פיראטי.

בהצלחה, תאונני ותיהני.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני באופן אישי

משתמשת בסרטי פורנו רק כשאני חרמנית ורוצה לאונן כמה פעמים
ומהר מאד סוגרת וממשיכה בעיסוקיי,לא נלהבת של סרטי סקס ומעולם לא הייתי אבל יש לזה שימוש מבחינתי כי שם אני מפיקה את ההנאה שאני מחפשת ולו רגעית.

למעלה