יכול להיות שאני מפרשת לא נכון?

dana7279

New member
יכול להיות שאני מפרשת לא נכון?

אני יוצאת כרגע עם מישהו, אם אפשר לקרוא לזה ככה ויש משהו אחד שממש ממש מפריע לי ואני קצת חוששת מלהעלות אותו כי זה הדבר שפתח מעין תיבת פנדורה בפעם הקודמת וגרם לפרידתנו. לפני כחצי שנה אותו אחד, שעובד איתי הציע לי לצאת איתו ויצאנו במשך כשלושה חודשים ותמיד היה משהו שמציק לי וזה העניין שכמעט הוא לא היה מתקשר! תמיד היינו מדברים בערב/לילה. ממוצע של שיחה ליום. וכשיצא והעליתי את הנושא, נפתחו כל מיני נושאים נוספים וזה נגמר בזה שנפרדנו. לפני כשבועיים התחלנו שוב לצאת וזה קרה די בפתאומיות ואף אחד מאיתנו לא העלה את הנושא של זה שאנחנו זוג שוב ומה ציפיותינו הלאה... אני קצת חוששת להעלות את זה כדי שלא נגמור שוב כמו פעם קודמת. אבל הנה, הכל מחדש, הוא פשוט לא מתקשר אליי... וזה לא שאני יושבת בבית ומחכה לטלפון כל יום, אני כן מרימה טלפון לשאול מה העניינים. ואני יודעת שזה ילדותי והכל, אבל עשיתי מעין מבחן קטן היום... וכל היום לא דיברנו ואני לא יודעת עד כמה זה מפריע לו... השאלה שלי, אם זה מראה על זה שהוא לא עד כדי כך בעניין, או שזה פשוט אופי של אנשים?? כי מצד אחד, הוא מתנהג ככה ומצד שני הוא כן מראה לי שהוא מעוניין, הוא תמיד מחלק מחמאות, הוא מקנא לי על כל דבר קטן... אז אני לא יודעת איך לפרש את זה. תגובות תתקבלנה בברכה

יכול ליהיות...

שזה האופי שלו וגם יכול ליהיותשהוא לא מעוניין זה משתנה לדעתי בין אדם לאדם. אבל את יכולה לעשות מעשה חכם יותר לדעתי, זה אמנם קצת קשה (או שלא ץלוי עד כמה את רוצה אותו), תתנהגי איתו בדיוק מוחלט כמו שהוא איתך, וזה לא עיניין של דווקא פשוט כך תוכל ליבדוק מה נכון, אם הוא לא מעוניים או שזה פשוט האופי שלו... אל תתקשרי, תני לו להתקשר...וזה ממש לא ילדותי לפחות בעייני, כך אני רואה את הדברים. תני לניסיון כמה ימים ואפילו שבוע ותראי מה התוצאות. יש שתי ברירות: או שהוא יתחיל להרגיש בחיסרון ויעלה את הנושא בעצמו וכו' וכו' שזה אומר שהוא מאד מעוניין אבל זה האופי שלו, או שהוא יתרחק ממך ויתעלם וזב כמובן אומר שהוא לא מעוניין.

magenta73

New member
טוף...

סיפור סיפור... קודם כל, יש אנשים שלא מדברים כל יום ולא אוהבים לדבר בטלפון. זה דבר ראשון. עכשיו, מן הסתם יש עיניין, אחרת לא הייתם חוזרים. נראה לי. בנוסף, גברים לא ממש טובים בשיחות ה"פנינו לאן". הם יודעים פה ועכשיו, לא יודעים ופוחדים לחשוב על עתיד או ציפיות וכן הלאה. מבחינתם, אני איתך כי טוב לי. לא הייתי רוצה, לא היינו ביחד. אני יודעת שאי-וודאות זה לא דבר שקל להתמודד איתו. את צריכה לעשות את השיקולים שלך. בהצלחה

לדעתי עם משהו מפריע לך את צריכה

לדבר איתו גם על דברים לא נוחים ומפרעים . ןלא לחשוש .יכול להיות שזה אופיו או שהוא לא אוהב לדבר בטלפון .אבל קשה להבנתי שגבר עלול להפרד בגלל נושא כזה. ןלשאלתך זה ממש לא אופיים של אנשים .אבל כל מבטא רצון לקשר בצורה אחרת . ב. תחליטי אם זה מתאים לך הגישה הזאת .ואל תנסי להבין אותו אלא רק אותך.

למעלה