יכול להיות שהורים לא רואים מה קורה עם הילד

hag70

New member
יכול להיות שהורים לא רואים מה קורה עם הילד

שלהם?
נחסוך מכם את התאורים הפלסטיים, אבל בניו זילנד הואשמה בייבי סיטר שהרגה של תינוקת ב 10 חודשים לאחר התעללה בה בשלל "רעיונות מקוריים". מסתבר שבכל פעם שהתינוקת היתה אצלה היא היתה מתעללת בה בצורות שלא ברור מי יכול עליהן בכלל
. עד שהתינוקת נפטרה בגיל 10 חודשים. איך יתכן שההורים לא שמו לב שמשהו לא בסדר? התריעו? צעקו? הפסיקו את הסיפור? זה באמת יכול לקרות? מי שרוצה פרטים מלאים (
לא ללב חלש) יכול לקרוא פה http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/816/143.html?hp=1&loc=4&tmp=3863

akavishon

New member
קראתי את הסיפור. בהחלט מזעזע ובהחלט חלק גדול

מהאשמה מוטל על ההורים. אי אפשר להטיל את האשמה רק על הבייביסיטר. יש גבול לכמה שהורים יכולים להתעלם ממה שקורה לילדים שלהם.

Master Stav

New member
מוזר

בכדי ללדת ילד אומרים שלוקחים 50 שיעורים בני 45 דקות כ"א עוברים מיבחן תיאורטי ומבחן מעשי אחר כך יש יחד עם מלווה עוברים תקופה של חניכות ... אה רגע זה בשביל רשיון נהיגה ... בכדי להביא ילד לעולם כול מה שצריך לעשות זה .....XXXX לאנשים מסוימים היתי עושה ניתוח עיקור גם בכפייה !!!

hag70

New member
מה שמוזר בכל הסיפור הזה

שבשום מקום לא הוזכרו ההורים כאשמים. רק שהם מאד כועסים (טוב. מן הסתם קצת יותר מכועסים) על הבייביסיטר על כך שהם נתנו בה אמון והיא בגדה בהם. שום זכר על זה שאולי הם היו צריכים לב לדברים שעוברים על הילדה שלהם כשהיא חזורת מהבייביטר שלה. ולכן עלתה לי השאלה הזאת.

Master Stav

New member
כמו ששמת לב אני מניח

אני דווקא לא מאשים את הביבסיטר .....היא חולה מאד מאד חולה ... .אני מפנה אצבע מאשימה ישירות אל ההורים .... אצל כול אחד מילדי אני מסוגל לחוש עם הם בסדר או לא ...אם יש להם משהו אם כואב ....בדרך כלל הרבה לפני שהם מרגישי את זה באמת ....ואני נוטה להאמין שכך כול הורה .... הזוג הזה ..... בוא לא ניכנס לתיאורים פלסטים מה הייתי עושה להם ...

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif נשמע כמו סרט אימה... כמה חבל, שזה לא סרט אלא מציאות, אבל האימה בודאי שם... באמת תמוה ביותר שההורים לא נזעקו לפני שהקטנטונת מתה. אבל אני נזהרת לשפוט, במיוחד שהנתונים שבפנינו חלקיים ביותר. לא שמענו את הסיפור שלהם, אנחנו לא מכירים אותם ואת נסיבותיהם. לכן, על פניו הייתי אומרת- מוזר ביותר, ואילו הייתי עו"סית בעיר שלהם, הייתי בודקת את העניין לעומקו, אבל לא אמהר לחרוץ גינוי לפני בדיקה מעמיקה כזאת.

למעלה