יכול להיות שהם טועים בחישוב?

מצב
הנושא נעול.

והרי איך יכול להיות שעשו לי החזרת מוקפאים (בני 3 ימים) ביום ראשון שעבר, ואמרו לי לעשות בטא ביום שישי (דהיינו עוד יומיים)ו.... ראו זה פלא---> קבלתי היום? משום מה נראה לי שהחזירו לי את העובר מאוחר מידי, לא? מה דעתכן/ם? ועוד פלא... אני כבר לא בוכה, נגמרו לי הדמעות אחרי כל כך הרבה פעמים, ניסיונות, כישלונות וכל ה... הזה. נראה לי שאסתפק בנועה'לה שלי. בינינו- נכון שזו הנחמה הכי גדולה שלנו? מצטערת על הקיטורים דגנית שהיא: ה-
של נועה

דגנית,

והרי איך יכול להיות שעשו לי החזרת מוקפאים (בני 3 ימים) ביום ראשון שעבר, ואמרו לי לעשות בטא ביום שישי (דהיינו עוד יומיים)ו.... ראו זה פלא---> קבלתי היום? משום מה נראה לי שהחזירו לי את העובר מאוחר מידי, לא? מה דעתכן/ם? ועוד פלא... אני כבר לא בוכה, נגמרו לי הדמעות אחרי כל כך הרבה פעמים, ניסיונות, כישלונות וכל ה... הזה. נראה לי שאסתפק בנועה'לה שלי. בינינו- נכון שזו הנחמה הכי גדולה שלנו? מצטערת על הקיטורים דגנית שהיא: ה-
של נועה
דגנית,
קודם כל מצטערת על המחזור
אם חישבתי נכון, קיבלת 10 ימים אחרי ההחזרה כלומר 13 יום אחרי הביוץ וזה עדיין בנורמה- לדעתי לא טעו. הבדיקה היתה אמורה להיות 12 יום אחרי ההחזרה - כמו שבד"כ. אני מציעה לך בכל זאת ללכת לבטא, כבר היו מקרים של הריונות שהתחילו עם דימום דמוי מחזור ובכל זאת היו הריון (לפעמים תקין, לפעמים לא, אבל חייבים לבדוק). הילדים הם בהחלט הנחמה הגדולה... אני מאחלת לך עוד כמה "נחמות" מתרוצצות בבית! רחל

מצב
הנושא נעול.
למעלה