יכול להיות שהפעם זה יצליח?????

יכול להיות שהפעם זה יצליח?????

אז ככה, אני שבוע אחרי שאיבה של 44 ביציות(!!!) לביוץ לקחתי 2 דקאפפטיל מחשש לגירוי יתר.. מאז השאיבה אני לוקחת סינרל פעמיים ביום על מנת להמשיך לדכא את השחלות (גם זה אמור למנוע גירוי יתר) וגם קרבותרים..
למרות שחששתי מאוד הרופא שכנע אותי לקחת סיכון ולעשות החזרה החודש.. הסכמתי והחזרנו עובר אחד מקסים ביום חמישי ( הוא רצה להחזיר שניים אבל התעקשתי על אחד)
באותו יום גם עשיתי בדיקת דם כדי לראות אם להתחיל לקחת אנדומטרין במקום הסינרל.. התוצאות היו מאוד גבוהות: E-2: 9000 והפרוגסטרון 600. הוא אמר לי להמשיך עם הסינרל ולעשות שום פעם בדיקה היום..
בינתיים אני עם בטן נפוחה בטירוף!! כמו חודש שישי.. וקשה לי ממש ללכת.
היום הלכתי לרופא לביקורת כי חששתי שהגירוי מחריף, הבטן ממשיכה לגדול ואני מתחילה להרגיש קשיי נשימה, הוא בדק ואמר שיש לי מעט נוזלים בבטן ושאין חשש לגירוי יתר חמור.
הוא אמר שהשחלות שלי מוגדלות נורא בקוטר של 15 ס"מ(!!!) ולכן תחושת האי נוחות..
במקביל קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם מהבוקר וה-E-2 קפץ ל-11000 והפרוגסטרון ל-1050 (!!!)
הרופא היה מופתע כי הרי אני לוקחת סינרל לדיכוי ההורמונים ואז הוא אמר שכנראה מה שגורם להורמונים לעלות זה הריון!!!!!!!!!!!!!!
מאז אני מסתובבת באופוריה!!! זה יכול להיות??? זה מה שזה אומר?? יש לי עוד שבוע וחצי עד הבטא!!!
למישהי זה קרה ככה??? למישהי יש ניסיון בסיטואציה כזו???
אשמח לשמוע!

כן. יש לי ניסיון שכזה

אחרי השאיבה המנצחת, היה לי גירוי יתר קל- ככה זה הוגדר על ידי הרופא,אבל אני דווקא הרגשתי מאוד על הפנים עם בטן נפוחה מאוד ושחלות מוגדלות כשלך.
היו לי הרבה ציסטות(שאבו 18 ביציות) והערכים של ההורמונים היו כפולים משלך. הייתי מאוד מאוד לחוצה ובקושי יכולתי ללכת או לנשום.זה היה מאוד קשה,אבל הייתה תוצאה חיובית בסוףב"ה.
בעקרון גם אני לקחתי סינרל כתמיכה, אבל זה לא אמור לדכא את ההורמונים אלא לעשות פעולת תמיכה, שהבנתי שאיכשהו גורמת למח להבין שהוא צריך לייצר את ההורמונים.
אל תתפסי אותי במילה, אבל זאת התמיכה היחידה שעבדה אצלי,כך שלא ממש ברור לי למה הרופא היה מופתע מכך,אבל אני בהחלט מקווה בשבילך שאחרי כל מה שאת עוברת תתבשרי על הריון. רק תקפידי לשתות המוןןן מים.
מינימום 2 ליטר ביום כי רק כך הכאבים עוד איכשהו נסבלים. הייתה לי תקופה מטורפת עד בערך שבוע 12. בהצלחה!

נתנאלה2

New member
ודאי שיכול להיות, אם כי

מוזרה התגובה של הרופא שלך
שלושה ימים אחרי החזרה......
ולרוב מתמיכה,(וסינרל זו תמיכה,) וכמובן שאחרי ביוץ, שגם לו יש אפקט מתמשך,
הערכים ממשיכים לעלות
מאחלת שבעוד שבוע וחצי תקבלי בטא יפה.

זה מוזר לי מה שאת אומרת

כי הרופא הסביר לי שסינרל הוא כמו הדקא.. הוא מדכא את ההורמונים והוא נותן לי אותו כדי שהגירוי יתר לא יחריף.. בגלל זה גם כל יומיים אני עושה בדיקת דם לבדוק שההורמונים לא יורדים שאם כן אתחיל מיד לקחת אנדומטרין.

נתנאלה2

New member
לא מדויק, לסינרל יש שני שימושים

האחד לדיכוי, ואז מסניפים כל יום , כאן הסינרל משמש כאגוניסט, לקבלת דיכוי, ממש כמו הדקאפפטיל
השני לתמיכה, ורק במקרה שלא לוקחים אותו לדיכוי ואז האפקט שלו הפוך .

anguly

New member
לדעתי עוד מוקדם לדעת

אלה בדיוק הימים של ההשתרשות, ועוד אין לעובר השפעה על ההורמונים.

מה שכן את חייבת לשתות כל היום כמויות קטנות של מים כדי לשטוף את הרעלים שהגירוי יתר מייצר.
רצוי כ-3 ליטר ביום, אבל באופן רציף כלומר כל הזמן קצת כדי לא להעמיס על הכליות.
ולנוח הרבה, לא להתכופף ולא להרים שום דבר כבד.
ולקוות שיהיה טוב, והגירוי יהיה בשליטה.
בהצלחה

גם לי יש ניסיון בזה

גם לי היה גירוי יתר (שנוצר בסה״כ משאיבה של 5 ביציות). כשהלכתי למיון לבדוק למה הבטן שלי נפוחה נורא והבטן כואבת הרופא שלי אמר שרוב הסיכויים שההריון נקלט כי גירוי יתר נוצר מעודף הורמונים וכאן כנראה ההריון הוא זה שמשפיע על רמת ההורמונים הגבוהה. בכל אופן, שתדעי שהכל אפשרי... מחזיקה אצבעות לבטא חיובית ויפה!

לא הבנתי, אז הטיפול באמת הסתיים בהריון?

כמה ימים אחרי השאיבה הלכת למיון? כי אני בסה"כ שבוע לאחר השאיבה...

כן. הסתיים בהריון

יצא שהלכתי 9 ימים אחרי ההחזרה. אבל זה בגלל שפשוט התלבטתי אם ללכת לבדוק וכשהיה כבר בלתי נסבל (וגם בגלל שזה היה לפני חג וחששתי שכל המוקדים יהיו סגורים) אז הלכתי למיון. האמת שלי במיון כבר בדקו בטא על הדרך כי יצא שהייתי מספיק זמן אחרי האוביטרל אז לא היה חשש לעיוות התוצאה. אמנם הבטא היתה נמוכה אבל עדיין היה כסימן להריון

למעלה