יכול להיות שהפריסטייל של מדלה מרעישה?

יכול להיות שהפריסטייל של מדלה מרעישה?

עברתי מהסימפוני (גדולה, דרגת בית חולים) לפריסטייל (קטנה, ניידת ואישית). נראה ששואבת בסדר מבחינת הכמויות שיוצאות, אבל עושה רעש מאוד שונה (הסימפוני שקטה כמו עכבר) וחוץ מזה מרגישה פחות חזקה. מצד שני, גם כשעברתי מהלקטינה לסימפוני הרגישה פחות חזקה, ולימים התבררה כפשוט עם תחושה שונה.

אני צריכה לברר אם הרעש תקין או שמישהי יכולה לאשר שזה ככה? וזה הגיוני שהיא תרגיש שונה?

כן, כמו טרקטור ביום טוב

אני הייתי שמה מגבת מקופלת להמון מתחתיה, זה עוזר לרעש

גם אני עברתי עכשיו מהלקטינה השקטה

לפריסטייל הרועשת.
זה היה ממש שוק מבחינתי - שמשאבה יכולה להרעיש כך.

תגידי, יוצא לך כמו בסימפוני, משום מה התחושה שלי היא שהואקום לא מספיק חזק. ניסיתי פעם אחת ולא יצא כלום. מתסכל.

זה מרגיש יותר חלש, גם כתבתי

אבל בזמנו גם הסימפוני הרגישה יותר חלשה מהלקטינה. אני חושבת שהפעם זה גם נכון במידה מסויימת - בסימפוני הייתה כמות די מהר, ופה לוקח יותר זמן (אם כי הכמות הסופית דומה).
מצד שני, אחרי יומיים של סחיבת הסימפוני לעבודה אני מוכנה להתפשר למען הנוחות. אם חושבים על זה בהיגיון זה די סביר שמשאבה קטנה לא תהיה חזקה כמו משאבה יקרה בדרגת בית חולים.

תנסי אולי לשאוב קצת יותר זמן, גיליתי שגם צריכים להיות רגועים בשביל שאיבות מוצלחות. משהו מטריד אותך?

ניסיתי שוב לשאוב הערב.

אחרי 11 דקות היה לי 60 מ"ל יחד. לא נראה לי שייך.
כרגע בעבודה אני עם אוונט ידנית, אבל אני מוציאה בקושי שליש מהארוחות שהם זקוקים.

יכי67

New member
אם יש לכן ספקות לגבי המשאבה

והתפקוד שלה, דברי עם נרקיס הנציגה של מדלה, הטלפון שלה מופיע כאן הרבה בפורום ובגוגל... רק כדי לוודא שאין בעיה ספציפית עם המשאבה שלך...
סימפוני היא משאבת-על ברמת בית חולים, יש לה מנוע מאוד חזק וזה מה שעושה את ההבדל. גם לקטינה. סימפוני היא אפילו יותר חזקה מלקטינה.
לפי מיטב הבנתי במשאבות הקטנות המנוע חלש יותר על אף שבמדלה טוענים שמנוע של החדשות הקטנות (פריסטיייל, פמפ אין סטייל) הוא חזק גם הוא לשאיבות רבות ולתאומים.... חשוב שתיזהרי לא להגביר את העוצמות רק בגלל שזה לא יוצא מספיק, כי זה יכול להזיק לך לפטמות.

בדיוק כמו שיעל כתבה

אפשר לבדוק עם נרקיס ממדלה לגבי תפקוד המשאבה.
אם יש ספק - הם גם בודקים את המשאבה ומתקנים.

בכל מקרה - גם כמו שיעל כתבה - חשוב לא למהר להגביר את העוצמה רק כי יוצא מעט חלב. לעיתים הגברת העוצמה יכולה להכאיב ולפצוע את הפטמות ולאוו דווקא להוציא יותר חלב.
כשעוברים בין משאבות - צריך לתת לגוך להתרגל למשאבה החדשה, לשאוב כמה פעמים ולפעמים יקח כמה ימים עד שהגוף יתרגל למשאבה החדשה.

למעלה