יכול להיות שהשקט כאן, מוכיח ש...

יכול להיות שהשקט כאן, מוכיח ש...

בעצם יש לכולנו פה חיים גם חוץ מהמשפחתיות המורכבת... לא? פתאום כמה ימים של שקט. כולם עסוקים בחיים, בזרימה שלהם, בעיסוקים שלהם. הבית והמשפחה בשקט רגוע יחסי, וטוב שכך, לא? סתם הגיג. לא חייבים להגיב לי... אני במצב רוח מתפלסף...

blonda3

New member
../images/Emo8.gifכן שחר....

בדיוק מה שגם אני חשבתי ושתדעי שכרגע אני גונבת רגעים פה כי אני חייבת להשכיב את הקטנה לישון הופ נגמר והופ למיטה.....
קודם אמבטיה זריזה כמובן.... אז אולי יהיה לי קצת זמן לחזור לפני שהאביר שלי יבוא לבקר....

עלמה 3

New member
אצלנו.....יששששששש..שקט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאילו אנחנו לא משפחה מורכבת. שקט של פעם, הכל חזר לקדמותו , ולא שזה לא טוב...זה אפילו מצויין. לדעתי זזזזזזזזזזזזזזזזה השקט שלפני הסערה
יש משהו מריח מתקרב לו באויר.... אני מחכה, שותקת, רועמת משהו.... ואם את במצב של התפלספות... גם אני

אמאל'ה, עלמה, יש לך חוש שישי?../images/Emo11.gif

מאיפה תחושת הבטן הזו? למה את חושבת שזה השקט שלפני הסערה? יש רמז לזה מאיפשהו?

עלמה 3

New member
כן, רמז חודש נובמבר מתקרב ../images/Emo70.gif

כל כך מרגיזות אותי ההודעה במשיבון... כל שבת שלישית , מהבסיס בשעה 13:30.....ככה היי רציתי לשאול מה שלומכם.........! זאת משקיפה... אבא, תתקשר איתי. כשיוצאת לחופשות , היא לא זוכרת להתקשר... ולמראית עין, יש קשר נפלא, מדהים מממממממממממממממשהו..

*יערית

New member
גם אצלכם זה נובמבר?../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

אני בטוחה שמעוף יצחק כשיקרא את זה..... אחחחחחחחחחחחח ילדים ....כמה שהם טובים

blonda3

New member
עלמה../images/Emo140.gif

אולי תפסיקי כבר להתרגז או שתשאילי משחר את רגיעון.....? האמת שאני די מרחמת עליה על המשקיפה...אם זה המצב.... היא כאילו מתוכנתת ככה .... ומה זה למראית עין? יש או אין קשר טוב ביניהם? הלוואי שיהיה טוב.....

עלמה 3

New member
למה ../images/Emo35.gif להשאיל, יש לי משלי

וחוץ מזה נראה לי שאת רוצה להסתבך עם שחר....
לא בדיוק מתוכנתת, החיים תיכנתו אותה, למראית עין זה = ייענו... בכאילו......

עלמה מה ניהיה איתך?

חיילת אמרת כמדומני? ברור שלא תראה אותו ממטר בחופשות ומשם היא מתגעגעת,נראה לי את קצת שוכחת בת כמה היא,את ראית מישהו ממטר בגיל הזה? קצת חמלה על הילדה ד"א אם כבר מדברים על זה,מה את מכינה לה לכבוד היום הולדת?

עלמה 3

New member
אני מכינה לה בדיוק את אותה הפתעה

שהיא הכינה לי, לאבא שלה ולאחים למחצה שלה, כל שנה במשך 8 שנים.

ערב טוב לכולם אני...../images/Emo26.gif

החלטתי לקחת פסק זמן מהחיים פה. וחברה שלי הציעה לי להצטרף אליה ל
לנסיעת עבודה באיטליה.היא לא הספיקה לסיים את השאלה וכבר המזוודה מוכנה ליד הדלת. הורי שומרים על הבנות אצלי בבית.אחרי האנדרלמוסיה
שחוויתי אני חייבת לנשום אוויר צח. ואולי.... אוליייייי יהיה לי העונג להכיר מאהב איטלקי
שיגרום לי לשכוח לכמה ימים את הכאב
. סתםםםםםם מי מסוגל לחשוב על זה . טוב אז לכמה ימים לא תשמעו ממני , אבל אני מבטיחה שכשאחזור תשמעו ועוד איך והלוואי שאשאיר שם את הכאב
ואחזור
. ואתם כאן תשארו במצב הזה! בלי זעזועים בבקשה!והלוואי והחיים שלכם יהיו משעממים ומאושרים.ושהכל ישאר אותו הדבר כשאחזור,בסדר? טוב, די אני סתם מפטפטת כי פתאום עצוב לי קצת....ביייי

עלמה 3

New member
יופי, טוב שאת ../images/Emo160.gif , מיקי

נסיעה טובה, ולהלוואי שתכיר איזה מאהב איטליאנו, שימזוג לך ליימון צ'אלו, וישיר לך סרנדות.... ואותנו לא לשכוח, תזרקי איזה עצם
ביי,

rolan

New member
מיד זה הזכיר לי

איזו פרסומת עם המאהב האטלקי.... איך קראו לו?... ג'ובאאאאאאאאאאאאני אוהווווווווו ג'ובאני.... גם אני רוצה לאיטליה.... גרררררררררררררר
וואווווו מיקי תעשי (ותעסי) חיים...

למעלה