יכול להיות שהתאהבתי

אוריא

New member
יכול להיות שהתאהבתי ../images/Emo35.gif

אחריי שבועיים של עצבנות מעורבת בציפיה - הלכתי לדוג היום. הגעתי מוקדם בבוקר לחוף שרתון לבוש בבגדי חג לקראת הפגישה שלי עם הדגים. חשבתי שאחרי שבועיים הם יתגעגעו אלי נואשות. החלטתי עוד בבית שהיום לא מז´רז´רים אלא הולכים עם פתיונות (גמברי וקלמרי). ובכן יקיריי הפתעה - הם לא התגעגעו. אף אכילה ברולר. כמעט התקפלתי ואז איש מאוד יקר אומר לי "אורי אל תלך". כמובן שלא יכולתי לסרב, יש אנשים שאני לא מסרב להם (בעיקר נשים האמת). ואז האיש התחיל לעשות לי בית ספר. הוא דג עם בולונז, והחליט שאני שמעולם לא דגתי בשיטה הזאת - צריך להתחיל במחלה חדשה. הוא התעקש ש"אתה עכשיו מוציא בורי". ואני התחלתי לנסות. דגתי עם בוס אבל בולונז זה מעט שונה. ההצלפה כמעט זהה, אבל בגלל שהמצוף רחוק יותר היא פחות חדה. אבל היתרון המשמעותי של השיטה הוא שאפשר לדוג עמוק (5-6) עם מצוף במרחק של 10-15 מטר. לאחר כמה נסיונות, עלה שפיץ (חד לסת בשביל זוהר
). האיש לא וויתר לי. הוא רצה בורי. אבל היה צריך ללכת. עוד נסיון אחד הוא אמר. יצא בורי. ועוד נסיון אחד הוא אמר יצא עוד בורי. לא רע לי עם הבולנז. עוד נסיון אחד ועוד אחד כמעט שעה של נסיונות אחרונים היו שם ועוד סרגוס אחד. בקיצור התאהבתי באיש ובשיטה. חכה הבאה - בולנז. שבת שלום לכולכם.

helpmeplz

New member
דגת עם בצק נכון?

אם כן, מי אמר שלא טופסים סרגוסים עם בצק?

סוף סוף, גילית את הדבר האמיתי! ../images/Emo13.gif

לא ז´רז´ור וכאלה דברים, כי אם בולונז !! ואולי תבוא מחר לדוג עם לייזר ואוהד ואיתי, כולנו עם בולונז. אני מאוד רוצה לפגוש אותך ולראות במי מדובר
.

ohad היחיד

New member
אנחנו

ניהיה בגן או בדולפינריום,אני מעדיף את הגן... כולנו אם בולונז ונהנים מאוד ומעבירים את השבת בכייף, תבוא אני יהיה שם ככה ב-7 עד 1-2. מקווים לראותך

לייזר

New member
לניר ואוהד וגם למבלנז החדש.....

שלום לכולם לצערי אני לא בא מחר לים .ראשית אני מצונן ואם חום .אבל ממשיך לעבוד רגיל ולא בא לים בגלל שכל הסיכויים שיהייה פלטה הים אז מחר אני במנוחה אז שבת שלום לכולם ובהצלחה .

לייזר, ראשית - תהיה בריא. ../images/Emo26.gif

שנית, אתה צודק לחלוטין. הייתי עכשיו בים, לקחתי את הציוד סוף סוף אחרי 3 שבועות והלכתי לדוג. נכנסתי למרינה של תל אביב ועליתי על המזח שלו. המקום הזה בדרך כלל מבורך בדגים אך היום פשוט התחשק לבכות. אחרי כל כך הרבה ציפייה, אפילו לא אכילה. אחר כך הסתכלתי אצל החבר´ה הרוסים שדגו מחוץ למרינה, ממש בכניסה אליה, והם הוציאו בם בורים יפים וגם כרסים יפים, תאווה לעיניים. הלכתי אחר כך לחבר´ה בהילטון וגם שם לא הייתה הצלחה מרובה, מרמיר פה מרמיר שם. אני מאמין שגם מחר בבוקר אני אהיה בים, בתקווה שלא ירד גשם, למרות שכל הסיכויים שירד. כבר עכשיו בלילה ראינו ברקים כל הזמן. אז שתבריא לייזר, ומקווה שנתראה שבת הבאה.

אוריא

New member
זה יגיע.

היום הייתי בהרצליה. אחריי המון זמן שלא הייתי שם, והמון זמן שלא היה שם דייג - 6 מרמירים יפים.

ohad היחיד

New member
לא נורא

שבוע הבא, מקווה שניפגש והכי חשוב החלמה מהירה, אני לא יבוא מחר. ביי ותיהיה בריא

zoharfi

New member
../images/Emo13.gifתודה (על החדלסת) ובתיאבון...

ומה אני עשיתי בשביל מדינה... (ביום שישי) אורי, מצטער שלא יצא, נכנסנו לשעה מאוחרת, אז שבוע הבא אם יתאים, נדבר במסר. אני הלכתי עם חבר ביום שישי ליפו, והקיפונים
היו ר ע ב י ם... אבל, עליה (או אליה) וקוץ בה, בדייג שעבר תפסתי הרבה סלעים, ולא נשארו לי כמעט מלכודות, אז הכנתי מלכודת מקרסים לא מתוצרת MUSTAD וכך קרה שלפחות 10 דגים שנתפסו במלכודת הצליחו להשתחרר, ומי שדג עם מלכודת יודע, שזה אחוז יחסית גבוה, אבל חזרתי מרוצה, גם הבאתי כמה קיפונים נאים וגם היה אקשן. מה שהיה פחות נעים, זה שנידקרתי מסיקן, והפעם מתחת לציפורן, כך שלא יכולתי למצוץ את הארס - וזה כ א ב... אז יצא פה טיפ, אם נדקרתם מסיקן, מיד למצוץ את הפצע, זה מוציא חלק מהארס ומקטין משמעותית את הכאב... בברכת דייג מוצלח לכולם. זוהר

אוריא

New member
אחחחח

כואב לי רק מלקרוא את זה. דקירה מתחת לציפורן זה נשמע כואאאב

zoharfi

New member
צודק דודי, אבל...

יש לי כפפות, ואכן השתמשתי בהם בכל פעם שסיקן היה עולה בחכתי, אבל הבעיה שבכל פעם עד שאתה לוקח את הכפפה ולובש אותה ואח"כ מחזיר למקום, זה גוזל זמן דייג יקר - וכמי שזמנו קצוב ע"י האשה - מצאתי שהרבה יותר מהיר, לתפוס את הדג מזימיו ולשחררו, ואכן לא נדקרתי זמן רב ודווקא מהדג המדובר נדקרתי פ ע מ י י ם - איי! דרך אגב נדקרתי פעם גם דרך כפפת הביניין. נראה לי שפשרה בין שתי השיטות זה סמרטוט.

כפפת אסבסט צהובה ולא רגילה של בניין

שכן בה משולב עור הפוך לא חדיר לארסים(סיקן בשבילנו)......

למעלה