יכול להיות שזה הגיוני

אוריקס

New member
יכול להיות שזה הגיוני../images/Emo35.gif

אני לא מבין הרבה באחסון אבל זה נראה לי די זול: פרטי החבילה: חבילה מצויינת למשתמשים ביתיים ומקצוענים כאחד, אחסון מתקדם על שרת חלונות 2000, IIS5, ללא דמי התקנה ומחיר ללא תחרות. שטח איחסון בנפח של 250MB. תעבורה ללא הגבלה. 35 תיבות דואר POP3 בנפח 25MB כל אחת. 8 סאב דומיינים (subdomain.yourdomain.co.il). סטטיסטיקה מתקדמת מסוג MATRIX STAT ( מידע נוסף על הסטטיסטיקה המתקדמת קיים בסעיף "תוספות לחבילות"). תמיכה בMicrosoft FrontPage 2000. תמיכה ב- ASP, Perl, CGI, ISAPI, SHTML and IHTML. תמיכה במסדי נתונים: Text, Access, Excel,Paradox, Visual FoxPro. 35 חשבונות דוא"ל Auto-Respond. 35 חשבונות דוא"ל Email-Forwarding. גישה דרך תוכנת FTP 24/7/365. פיקוח על תפקודי השרת 24/7/365. AspUpload, CDONTS, File System Object,Asp.Mail ועוד. פתיחת חשבון תוך 24 שעות. מחיר החבילה: 65 ₪ לחודש בתשלום שנתי = 780 ₪ לשנה. 70 ₪ לחודש בתשלום ל-3 חודשים = 210 ₪ בלבד.

dors

New member
תעבורה ללא הגבלה?

ואין MYSQL :] תשאל את החברה לגבי לקוחות שלהם ותשאל לקוחות לגבי השירות, זמינות השרת ומה שמעניין אותך.. מחיר הוא לא הכל, עדיף להשקיע עוד כמה שקלים כדי לקבל תוצאות טובות יותר.

אוריקס

New member
לפי מה שהבנתי

זאת חברה שמתעסקת גם בבניית אתרים (כל מיני אתרים די מוכרים) ככה שאני לא חושב שזה סתם של ילד בן 8 שעובד על אנשים... בקשר למסדים - SQL Server הוא משהו שאני עדיין לא צריך (אולי בעתיד) ויש שם חלופה לא פחות טובה מ MySQL שהיא Visual Fox (ויש כאילו שיגידו לך שהיא אפילו טובה יותר) אם מישהו מנוסה באחסון יוכל להגיב זה יהיה אחלות

dors

New member
אממ...

יש תקופת ניסיון? אם אתה מחליט ללכת לחברה הזאת, תשלם נגיד לחודשיים (במידה ואין תקופת ניסיון), אם אתה מרוצה והכל טוב ויפה, אחלה. במידה ואתה לא מרוצה, לא התחייבת לשנה או משהו כזה ואז אפשר לעזוב..

למעלה